Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς: Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις με πλοία και αεροπλάνα

Δημοσιεύτηκε

στις

Νίκος-Χαρδαλιάς
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Η επέκταση της αναστολής όλων των πτήσεων μεταφοράς επιβατών από και προς την Ελλάδα με την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 31 Μαΐου και ώρα 23:59 αποφασίστηκε την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτών για τον κορωνοϊό, η αναστολή επεκτείνεται και για τις πτήσεις εξωτερικού από και προς Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.

Εξάλλου, σε ισχύ παραμένει έως τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59 και η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών.

Σε ό,τι αφορά το Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», επιτρέπονται μόνο οι αφίξεις/αναχωρήσεις των διεθνών πτήσεων, με τη συγκεκριμένη αεροπορική οδηγία ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59.

Επιπλέον, σχετικά με τις πτήσεις εσωτερικού, οι οποίες γίνονται κανονικά έως τώρα αλλά σε περιορισμένο αριθμό, ότι αναμένεται σταδιακή επαναφορά συχνοτήτων και συνδέσεων από τη Δευτέρα 18 Μαΐου λόγω της άρσης απαγόρευσης μετακινήσεων στην Επικράτεια όλης της χώρας.

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας:

Πηγή: cnn.gr

Νίκος-Χαρδαλιάς
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap