Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τι έκρυβε τουαλέτα πακτορείου ΟΠΑΠ και προκάλεσε τρόμο! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το φίδι τρύπωσε στην τουαλέτα πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο Παναιτώλιο στο Αγρίνιο και οι εικόνες που ακολούθησαν, κάνουν τα τελευταία 24ωρα το γύρο του διαδικτύου. Το φίδι όπως διαπιστώθηκε ήταν σαπίτης. Για την απομάκρυνσή του κλήθηκε η πυροσβεστική, με τη συνδρομή του Αγρινιώτη διασώστη άγριων ζώων και εθελοντή της Οργάνωσης Προστασίας της Άγριας Ζωής (ANIMA), Νίκου Πατερέκα.

Τις προηγούμενες ημέρες, αξίζει να σημειωθεί ότι ο διασώστης συνέδραμε και σε άλλες διασώσεις φιδιών που είχαν τρυπώσει από μπαλκόνια διαμερισμάτων στην πόλη του Αγρινίου, μέχρι και σε όχημα! Ο σαπίτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια που ζει στην Ελλάδα και έχει δηλητήριο πού εκκρίνεται από τα πίσω δόντια της άνω γνάθου, αλλά δεν είναι πολύ επικίνδυνο.

«Αυτή τη περίοδο σχεδόν κάθε μέρα λαμβάνουμε κλήση για φίδι, λογικά λόγω ζέστης. Ειδικά το μεσημέρι τα φίδια δραστηριοποιούνται γιατί ζεσταίνονται πολύ μέσα στην πόλη. Αυτή τη φορά εκτός Αγρινίου, στο κοντινό χωριό Παναιτώλιο , ένας Σαπίτης (μάλλον θηλυκός) βρέθηκε στην τουαλέτα ενός καταστήματος! Αν και αμύνθηκε σθεναρά, ως συνήθως , επειδή ήταν στριμωγμένος τον πιάσαμε και απελευθερώθηκε σε ασφαλές μέρος. Οι σαπίτες είναι φίδια με ασθενές δηλητήριο, διότι είναι οπισθόγλυφα, παρόλα αυτά αν πιαστούν θα δαγκώσουν δυνατά για άμυνα», διηγείται.

Το φίδι στην τουαλέτα του πρακτορείου

https://www.youtube.com/watch?v=vLnv5MD-uS8

Πηγή: agriniopress.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap