Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις: ΔΕΝ σεβάστηκε τον Άγνωστο Στρατιώτη!

Δημοσιεύτηκε

στιςΧαμός γίνεται στο ίντερνετ με μια φωτογραφία από την πρόσφατη πορεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ στο Σύνταγμα. Η επίμαχη φωτογραφία δείχνει έναν από τους ανθρώπους της πορείας δίπλα σε πολύ γνωστό μνημείο. Το τραγικό όμως είναι άλλο: πώς πατάει χωρίς κανένα σεβασμό πάνω στο κενοτάφιο για τον Άγνωστο Στρατιώτη ενώ παράλληλα παίζει το κομπολόι του λες και είναι σε καφενείο.

Κατακραυγή για το συμβάν στον Άγνωστο Στρατιώτη

Προφανώς και ξεσήκωσε θύελλα στο διαδίκτυο. Κάποιοι τον σχολίασαν αρνητικά γράφοντας «μια χώρα που έφαγε τόσα μνημόνια στο κεφάλι εδώ και 8 χρόνια και μυαλό δεν έβαλε» άλλα και «εποχές ΠΑΣΟΚ στα καλύτερα του.»

Κάποιοι άλλοι ήταν πιο έντονοι, και πήγαν ένα βήμα παρακάτω:

«Κομπολόϊ στο χέρι και το πόδι σηκωμένο να πατάει με αγένεια πάνω στο… μνημείο-σύμβολο του Άγνωστου Στρατιώτη! Βρίσκω την αποτρόπαιη σκηνή απολύτως ενδεικτική μιάς μηδενιστικής και αλήτικης νοοτροπίας που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Ένας ΑΛΗΤΗΣ, ένα κοινωνικό κατακάθι, ένας “ξέρεις-ποιός-είμαι-γω-ρε;” να δείχνει με αυτό τον τρόπο την περιφρόνηση του για ότι συμβολίζει αυτό το Μνημείο. Αν κάποιος (όχι το ίδιο υποκείμενο. Δεν θα τολμούσε!!!!) έκανε κάτι παρόμοιο π.χ. στην Ιταλία, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ ή στη Βρετανία θα συλλαμβανόταν αμέσως και θα έφτυνε το γάλα αυτής που τον γέννησε και τον έκανε τόσο μηδενικό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap