Αυτός είναι ο δικτάτορας που κάνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν, να μοιάζει πρόσκοπος | ΦΩΤΟ

Shares

Τώρα που δεν κινδυνεύουμε να πατήσει το κουμπί ο Κιμ, η δύση ασχολήθηκε με άλλους δικτάτορες του πλανήτη, και ένας νέος πολιτικός σταρ βγήκε στο προσκήνιο. Ο Gurbanguly Berdymukhamedov είναι ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν, που θεωρείται μία από τις καταπιεσμένες χώρες του πλανήτη.

Μια χώρα ζάμπλουτη λογω των τεράστιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου που διαθέτει, βρίσκεται στη Κεντρική Ασία, αλλά βρίσκεται απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω της δικτατορίας που υπάρχει στη χώρα από τον ιδιόρρυθμο Gurbanguly Berdymukhamedov.

Απογορεύεται η ελεύθερη πλοήγηση στο διαδίκτυο, φυσικά δεν υπάρχει ελευθερία στον τύπο, ούτε ίχνος αντιπολίτευσης, ενώ οι πολίτες δεν μπορούν να συζητούν δημοσίως για παραπάνω από 5 λεπτά.

Η πιο πρόσφατη απόφαση του Προέδρου που μας έκανε εντύπωση ήταν το βάψιμο της πρωτεύουσας στα άσπρα, αφού ο Gurbanguly Berdymukhamedov μισεί το μαύρο. Κατέσχεσε όλα τα μαύρα αυτοκίνητα ενώ και το μαύρο ντύσιμο απαγορεύεται στους πολίτες που δεν θα ήθελαν για κανένα λόγο να εναντιωθούν στο λόγο του αρχηγού του κράτους…

Ο ίδιος στον ελεύθερό του χρόνο γυμνάζεται μανιωδώς ενώ ραπάρει σε τραγούδια που γράφει ο ίδιος! Σε ένα πάρτυ για την κόρη του είχε κεντρική καλεσμένη την Jennifer Lopez, στην οποία έδωσε 3 εκατ. δολάρια.

Κατά τα άλλα πρόκειται για χώρα που αγνοούνται όλοι οι πολιτικοί εχθροί του Προέδρου, όποιος διαθέτει δορυφικό πιάτο τιμωρείται με θανατική ποινή και οι κάτοικοί της ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Η ανεργία αγγίζει το 60% ενώ και όσοι έχουν δουλειά αμείβονται ελάχιστα, μέσος μισθός τα 50 δολάρια.

Ξεχάστε τη Βόρεια Κορέα, ο νέος κίνδυνος ονομάζεται Τουρκμενιστάν.

Πηγή: e-radio.gr

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *