Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Ανατροπή στο GNTM: Μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς και με κλάματα

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ανατροπή είχε το επεισόδιο του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης, αφού ένα από τα μοντέλα του διαγωνισμού αποφάσισε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ρορενς, βγήκε για άλλη μια φορά από το σετ, ενώ στη συνέχεια μίλησε με την Ζενεβιέβ και μοιράστηκε μαζί της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το άγχος της.

“Eίναι κάτι που με βαραίνει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να φύγω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου. Εδώ και δύο χρόνια δε μου έχει συμβεί, αλλά ο διαγωνισμός που δημιουργεί άγχος και πίεση και μου εμφανίστηκε ξανά. Με έπιασε ταχυκαρδία. Από τη στιγμή που δήλωσα πως θέλω να φύγω νιώθω πως μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Είναι το σωστό timing. Πρέπει να φύγω και να το αντιμετωπίσω”, είπε η Μελίνα στην Ζενεβιέβ.

Στην συνέχεια η Μελίνα επέστρεψε στο σετ και δήλωσε πως θα αποχωρήσει για λόγους υγείας. Ορισμένοι από τους συμπαίκτες της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ενώ η ίδια τους είπε: “Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να σας αφήσω να κάνετε αυτό το ταξίδι χωρίς εμένα. Θα σας βλέπω. Μη στεναχωριέστε”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση daynight
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ