Αμερικανοί τουρίστες επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα του Ρεθύμνου

Shares

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη και φιλοξενία στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο των 21 μελών της αντιπροσωπείας του ASTA ( Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτορείων Αμερικής) , ASTA Crete Fam trip και του προεδρου της ΑSTA και της οικογενειας του κυριου ΖΑΝΕ ΚΕRBY από 18/04 εως 23/04/18.

Οι Αμερικανοί Τουριστικοί Πράκτορες βρέθηκαν στην Ελλάδα συμμετέχοντας στο ετήσιο συνέδριο τους το οποίο φέτος έγινε στην Αθήνα με την ονομασία Destination Expo Greece . Η ομάδα ASTA Crete FAm trip επέλεξε να γνωρίσει καλύτερα την Κρήτη ενώ οι υπόλοιπες, επέλεξαν άλλα μέρη της χώρας. Την αποστολή στην Κρήτη στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος των πρακτόρων Αμερικής με την οικογένεια του ανέλαβε να οργανώσει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Ρεθύμνου σαν μέλος του Fed hatta ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων).

Κατά την παραμονή τους στο Ρέθυμνο, κατέλυσαν στο ξενοδοχείο 5*+ Caramel του ομίλου Grecotel και διοργανώθηκαν εκδρομές από τον σύνδεσμο μας , σε διάφορες πόλεις και χωριά της Κρήτης αλλά επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Επισκέφθηκαν την Κνωσό , το αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου αλλά και το οινοποιείο ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

Επισκέφθηκαν τα Χανιά και το Ακρωτηρι, την πόλη του Ρεθύμνου, την Φορτέτζα , το Αρκάδι την Ελεύθερνα και το μουσείο ,τις Μαργαρίτες και το σπήλαιο του Μελιδονίου..

Τους παρατέθηκαν γεύματα για να γνωρίσουν την Κρητική Διατροφή .Ξεχώρισε το δείπνο και η επίσκεψη στην φάρμα Agreco προσφορά της Grecotel στο οποίο είχαν προσκληθεί και οι τοπικές αρχές και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτορείων του Ρεθύμνου θεωρεί καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του εγχειρήματος τους παρακάτω , τους οποίους και ευχαριστεί Θερμά

Το Bali travel και τον Ko ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ

Την ThomsonTravel Services και τον Kυριο Παπαδογιαννακη

Την Greenways και τον κο Βαγγέλη Βιδιαδακη

Την κα ΙΩΑΝΝΑ ΓΛΥΠΤΗ ΞΕΝΑΓΟ

Τον όμιλο GRECOTEL και ιδιαίτερα τον κο Δημητρη Καλαιτζιδακη και την κα Σοφια Γρηγοράτου .

Το οινοποιείο ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Τον Πολιτισικό Σύλλογο Μελιδονίου

Τον Πολιτιστικό Σύλλογ Μαργαριτών

Την Ιερά Μονή Αρκαδίου

Το Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας

Πηγή: rethemnosnews.gr

Shares