Τσίπρας

Σε μπαράκι στου Ψυρρή τα είπανε και τα …ήπιανε ο Αλέξης Τσίπρας με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ | ΦΩΤΟ

Shares

Το μπαρ Λοκάλι βρίσκεται πολύ κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και αυτό… βοήθησε ακόμη περισσότερο στη μάζωξη.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο μπαρ λίγο μετά τις 20:30 και βρήκε εκεί πολλούς βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι είχαν ήδη αρχίσει να φτάνουν από τις 20:00.

Τα χαμόγελα και τα πηγαδάκια έδιναν κι έπαιρναν, με τους περισσότερους βουλευτές να επιλέγουν λευκό κρασί, σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που προτίμησε να πιεί κόκκινο κρασί.

 

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγάλει μια… selfie μαζί του και σε πολλές περιπτώσεις έβλεπε και σχολίαζε το… αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της χαλαρής βραδιάς, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πέρασε απ’ όλα τα «πηγαδάκια».

 

 

 

Κάλεσε μάλιστα όλους τους βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλίες στις περιφέρειές τους για εγγραφή μελών στην πλατφόρμα isyriza.gr και να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεύρυνση του κόμματος.

 

 

 

 

 

Συζήτησαν, επίσης, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο προσφυγικό και στη στάση που υιοθέτησε προεκλογικά τη ΝΔ, η οποία, όπως ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, την έχει φέρει σήμερα αντιμέτωπη με αντιδράσεις από γαλάζιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις συζητήσεις και στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό. Αλέξης Τσίπρας και βουλευτές, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν πως από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, διαψεύδονται μία προς μία οι υποσχέσεις της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για ελαφρύνσεις στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και τη μεσαία τάξη.

Πηγή: newsit

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *