ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Τηγανιά κρασάτη
Σήμερα ετοιμάζουμε μια κλασική τηγανιά κρασάτη μια συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά
1 κιλό τηγανιά
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Πηγή: botrini
-
PLUS +3 ημέρες πριν
Πόσο χρονών ήταν η Παναγία όταν γέννησε τον Χριστό;
-
ΚΡΉΤΗ1 ημέρα πριν
9 πασχαλινές Μαντινάδες για να στείλετε σε συγγενείς και φίλους!
-
ΚΡΉΤΗ1 ημέρα πριν
Μενούζες: Το Κρητικό κοκορέτσι που μας… ξελιγώνει!
-
ΚΡΉΤΗ1 ημέρα πριν
Πασχαλινή κρεατότουρτα: Η πίτα που τρελαίνει κάθε Κρητικό! | ΒΙΝΤΕΟ