Χωρίς κατηγορία
Η συνταγή της ημέρας: Ντοματοκεφτέδες
- 3 μεγάλες ντομάτες γινωμένες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλ. αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. ρίγανη ή δυόσμο
- λίγο λάδι για το τηγάνι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση. Αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε πολύ μικρά κομματάκια στον τρίφτη. Αδειάζουμε το μείγμα από τις ντομάτες σε ένα ψιλό τρυπητό και το αφήνουμε να στραγγίξει τα υγρά για μια ώρα.
- Αδειάζουμε τις ντομάτες σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Το μείγμα πρέπει να είναι πηχτό. Αν όχι, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Δεν βάζουμε λάδι.
- Ρίχνουμε το λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι έως ότου να ζεσταθεί πολύ καλά. Παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα και το ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ώσπου να ροδοκοκκινήσουν και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή: sintagespareas
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
-
XANIA2 ημέρες πριν
Δροσουλίτες: Ένας μύθος που ζωντανεύει στην Κρήτη κάθε χρόνο τέτοια εποχή
-
ΚΡΉΤΗ3 ώρες πριν
Τα 10 πιάτα της Κρήτης που ΔΕΝ γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει!
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Καιρός: Έρχεται 40άρι στην Κρήτη – Δείτε που και ποια ημέρα
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Στον Θεό… οι τιμές των ακινήτων στο Ρέθυμνο