ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι
Ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες ήταν μέχρι πρότινος ο κρασάτος.
Ήτοι, στην κατσαρολίτσα με μπόλικο λευκό κρασί και μπόλικη ριγανίτσα!!! Γιαμ γιαμ!!! Μέχρι πρότινος.
Γιατί τώρα ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες μου είναι αυτή η πορτοκαλένια σαλτσούλα που θα σου παρουσιάσω σήμερα εδώ.
Η οποία πορτοκαλένια αυτή σαλτσούλα που γίνεται με ελάχιστα υλικά (πως αλλιώς άλλωστε), αναδεικνύει όχι μόνο την γεύση του χοιρινού, αλλά «αναβαθμίζει» ένα απλό-ταπεινό- καθημερινό πιάτο σε κάτι πιο ιδιαίτερο-ασυνήθιστο-εορταστικό.
Δεν συμφωνείς πως ακούγεται πολύ πιο εντυπωσιακό;
– Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
– Χοιρινές στην κατσαρόλα με σάλτσα πορτοκάλι!!!
Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο mothersblog
-
Κόσμος2 ημέρες πριν
AstraZeneca: Αποσύρει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μετά την παραδοχή για σοβαρή παρενέργεια
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Μπαίνει καλοκαίρι και ακόμα υπάρχει χιόνι στην κορφή του Ψηλορείτη – Στα άσπρα το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού!
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Με σπουδαίες αφίξεις το φετινό Street Food Festival Heraklion!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Viral έγινε η Βαρβάρα από το Ρέθυμνο που ζει και εργάζεται σε ένα Van! | ΒΙΝΤΕΟ