Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρό βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια στη Βραυρώνα – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομία ασθενοφόρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ στη Βραυρώνα καθώς ζευγάρι αλλοδαπών από τo Νεπάλ δολοφόνησε το βρέφος του!

Σύμφωνα με το MEGA, το ζευγάρι εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής, με άλλους ενοίκους να αναφέρουν πως το βρέφος ξαφνικά… εξαφανίστηκε κάτι που προκάλεσε και απορίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία ωστόσο οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν αν είχε αποβάλει ή είχε γεννήσει.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και τότε οι Αρχές εντόπισαν το δωμάτιο γεμάτο αίματα. Στη συνέχεια οι κάμερες έδωσαν την απάντηση για το τι έγινε αφού το βιντεοληπτικό υλικό έδειξε τον πατέρα του παιδιού να το πετάει στα σκουπίδια.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το απορριμματοφόρο, καθώς και τη σορό του βρέφους, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.




 

Νεότερη ενημέρωση 17:45

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία εντόπισε πριν λίγη ώρα το νεκρό βρέφος σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη.

Το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε στη χωματερή της Βραυρώνας νεκρό και με χτυπήματα στο κεφάλι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό το πέταξε στη χωματερή ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha ο 24χρονος με καταγωγή από το Νεπάλ που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε στις Αρχές που αυτός ήταν που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια καθώς ήταν νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για φόνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ