ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Τηγανιά κρασάτη
Σήμερα ετοιμάζουμε μια κλασική τηγανιά κρασάτη μια συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά
1 κιλό τηγανιά
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Πηγή: botrini
-
ΚΡΉΤΗ1 ημέρα πριν
Τα 10 πιάτα της Κρήτης που ΔΕΝ γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Τρομακτικό: Αυτή είναι η ποιότητα νερού στο Ρέθυμνο
-
Ρέθυμνο1 ημέρα πριν
Τρελάθηκε ο υδράργυρος στο Ρέθυμνο: Η θερμοκρασία ανέβηκε 11 βαθμούς μέσα σε 90 λεπτά!
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Απελευθέρωσαν γύπες στην Κρήτη! | ΒΙΝΤΕΟ