Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Οι πιθανές τιμές των iPhone 12

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σύμφωνα με αναλυτές, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 4 μοντέλα iPhone 12 φέτος, φτάνοντας τα 5 iPhone για το 2020 στο σύνολο, αν υπολογίσουμε και το iPhone SE [review] που κυκλοφόρησε νωρίτερα μες στη χρονιά.

Τα “απλά” iPhone 12 θα είναι δύο μοντέλα, με το δεύτερο να είναι η Max εκδοχή, κάτι που δεν είχαμε δει πέρυσι. Το iPhone 12 θα είναι στις 5,4 ίντσες και το iPhone 12 Max θα είναι στις 6,1″. Παράλληλα θα δούμε και δύο iPhone 12 Pro, πάλι το “σκέτο” και το Max, με το πρώτο στις 6,1″ και το δεύτερο να φτάνει τις 6,7″.

Όλες οι συσκευές θα έχουν OLED οθόνες, το νέο chipset της Apple, Α14, με αρχιτεκτονική στα 5nm και θα υποστηρίζουν 5G δίκτυα. Αναμενόμενα το κόστος κατασκευής είναι αυξημένο, όμως η Apple πιθανώς να ρίξει την ποιότητα των μπαταριών για να το εξισορροπήσει.

Επίσης, οι ως τώρα πληροφορίες λένε ότι τα νέα iPhone θα έρθουν χωρίς ακουστικά, αλλά και φορτιστές. Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψη, οι αναλυτές της TrendForce ανέφεραν τις τιμές που περιμένουν για τις νέες συσκευές της Apple. Συγκεκριμένα:

  •     Apple iPhone 12: $699-$749
  •     Apple iPhone 12 Max: $799-$849
  •     Apple iPhone 12 Pro: $1049-$1099
  •     Apple iPhone 12 Pro Max: $1149-$1199

Σύμφωνα με την TrendForce λοιπόν, ίσως δούμε αύξηση της τάξης των 50 δολαρίων για κάποια από τα μοντέλα. Τα νέα iPhone αναμένεται να παρουσιαστούν τον Οκτώβρη, με τα δύο iPhone 12 να κυκλοφορούν εντός του μήνα και τα δύο iPhone 12 Pro να γίνονται διαθέσιμα μέσα στον Νοέμβριο.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Πηγή:zougla

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ