ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Φρικιαστική αράχνη με 8 πόδια και… 2 κεφάλια! | ΒΙΝΤΕΟ
Η αράχνη δεν είναι το αγαπημένο ζώο κανενός. Στη λαϊκή παράδοση μάλιστα συνήθως αποτελεί ένα απειλητικό σύμβολο, ένα πλάσμα υποχθόνιο που σκοπό έχει να βλάψει.
Υπάρχουν μαλλιαρές αράχνες, αράχνες που φτιάχνουν πελώριους ιστούς, αράχνες που χοροπηδούν και άλλες που σκάβουν λαγούμια.
Είναι, όμως, η πρώτη φορά στην ιστορία που η κάμερα έπιασε στον φακό της ένα πλάσμα του είδους με 8 πόδια και… δύο κεφάλια.
Μάλιστα, τη «τσάκωσε» την ώρα του κυνηγιού: Καθώς έχει γραπώσει μία μύγα τρεις φορές πιο μεγάλη από εκείνη.
Εκείνο, όμως, που τρομάζει τον κάθε θεατή είναι το δεύτερο «κεφάλι» που μοιάζει να ξεπετιέται από την πλάτη της.
Αφού από κάποιο περίεργο τερτίπι της φύσης, εκεί έχει σχηματιστεί ένα σημάδι όμοιο με… νεκροκεφαλή!
Η αράχνη με τα δύο «κεφάλια» εν δράσει

-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Κρήτη: Ξέσπασε ο Γιώργος Στρατάκης για την υπεξαίρεση: «Δεν με αγγίζει η λασπολογία – Σεβαστείτε την οικογένειά μου»
-
GOOD NEWS3 ημέρες πριν
Κρητικόπουλα για φίλημα – Βρήκαν τσαντάκι με 4.500 ευρώ και το παρέδωσαν!
-
XANIA3 ημέρες πριν
Ωραίος, επιβλητικός και… Κρητικός – Ο 19χρονος εύζωνας που μας γέμισε περηφάνια!
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Ο Γιώργης μάς έδειξε πώς κλαδεύουν το κρασάμπελο στην Κρήτη!