οδόστρωμα

Το σαρκαστικό σχόλιο ενός Ρεθεμνιώτη για το οδόστρωμα της Μοάτσου-Ζυμβρακάκη | ΦΩΤΟ

Shares

Δεν υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που να έχει λύσει εξ ολοκλήρου το πρόβλημα της ασφαλούς ασφαλτόστρωσης σε κάθε μία από τις γωνιές της και δεν περιμέναμε από το Ρέθυμνο να αποτελέσει την εξαίρεση.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στις επιμέρους κακοτεχνίες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πεζών και οδηγών.

Κι αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, η εύλογη λύση είναι να προχωράμε σε καταγγελτικές κινήσεις προκειμένου να σπεύσουν οι αρμόδιοι και να διορθώσουν το πρόβλημα.

Αυτό έκανε και ο Ρεθεμνιώτης, Γιώργος Νάστος, με μια σαρκαστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, περιμένοντας να βρει ευήκοα ώτα…

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Το εκθαμβωτικό τοπίο του οδοστρώματος της οδού Μοάτσου – Ζυμβρακάκη. Διαλυμένα αμορτισέρ, σκασμένα λάστιχα και παπάκια που πετάγονται στον αέρα, συνθέτουν την απαράμιλλη ομορφιά μιας ξεχωριστής οδού που διατηρεί το ρομαντισμό του παρελθόντος, αντιστεκόμενη στην απρόσωπη και άχαρη επέλαση της σύγχρονης ασφαλτόστρωσης.», έγραψε στο μήνυμά του ο Γιώργος Νάστος.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *