Ρέθυμνο: Ηλικιωμένοι εκπαιδεύτηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές | ΦΩΤΟ

Shares

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, για άτομα τρίτης ηλικίας στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ρεθύμνου.

Χθες, (Τετάρτη 7 /2) στο πλαίσιο της τελετής λήξης του Προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοιν. Μέριμνας,  παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο οποίος αφού συνεχάρη τους δεκαοκτώ συμμετέχοντες για το ενδιαφέρων και τη διάθεσή τους για συνεχή μάθηση, απένειμε και τις βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute, καθώς και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τη δωρεάν εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, σε άτομα τρίτης ηλικίας στο Δήμο Ρεθύμνης  καθώς και τον εξαιρετικό εκπαιδευτή κ. Θεόφιλο Παπαδόπουλο.

Ακόμη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους εργαζομένους των ΚΑΠΗ οι οποίοι έχουν αναλάβει, εκτός ωραρίου τους, την επιμέλεια και το συντονισμό της δράσης.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί από συμπολίτες αλλά και την διαπιστωμένη χρησιμότητα της γνώσης χειρισμού Η/Υ, ο  Δήμαρχος Ρεθύμνης ανακοίνωσε την έναρξη νέου κύκλου εκπαίδευσης, η οποία ήδη προετοιμάζεται από τους διοργανωτές σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *