Μόνο στο Ρέθυμνο γίνονται αυτά: Δείτε την ΘΕΟΤΡΕΛΗ διάβαση που έφτιαξε το συνεργείο! | ΦΩΤΟ

Υπό κανονικές συνθήκες οι εργασίες που κάνουν τα συνεργεία ενός δήμου δεν απασχολούν τους κατοίκους του παρά μόνο κατά τη διάρκειά τους, όσο δηλαδή τους δυσκολεύουν λίγο στις μετακινήσεις τους. Έλα όμως που αφού πρώτα ζήσαμε πριν δύο χρόνια την πραγματικά απίστευτη ασφαλτόστρωση που έγινε στην οδό Επ. Μαρούλη στο κέντρο της πόλης μας, -το Ρέθυμνο δηλαδή για όσους μας διαβάζουν χωρίς να ξέρουν ακριβώς την «καταγωγή» μας ως site- δεν άργησε να έρθει στον ίδιο ακριβώς δρόμο και μια πραγματικά απίστευτη διαγράμμιση!

Τι ακριβώς συνέβη; Ένα από εκείνα τα τρελά και παλαβά που μόνο στο Ρέθυμνο συμβαίνουν. Τα συνεργεία είχαν υπό την ευθύνη τους να βάψουν την διάβαση πεζών στη συγκεκριμένη οδό. Μέχρι εδώ καλά. Τι θα μπορούσε να παέι στραβά; Μάλλον τίποτα κανονικά. Όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα δυστυχώς. Αφού, τελικά, τα συνεργεία ακολούθησαν μια πολύ κοντινή μέθοδο με αυτήν που είχαν ακολουθήσει κατά την περίοδο της ασφαλτόστρωσης: με άλλα λόγια, έβαψαν τόσο όσο τους επέτρεπαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

Τι είχε γίνει στον ίδιο δρόμο στο Ρέθυμνο το 2016;

Όπως λένε καμιά φορά και στην τηλεόραση: η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μας. Να σας θυμίσουμε λοιπόν πώς τον Νοέμβριο του 2016, στον ίδιο ακριβώς δρόμο, είτε λόγω κακής συνεννόησης μεταξύ των υπεύθυνων, είτε με βάση την γνωστή παροιμία που λέει «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» είχαν γίνει περίπου τα ίδια όταν η οδός ασφαλτοστρωνόταν.

Διάβασε αναλυτικά: Η… απίστευτη ασφαλτόστρωση σε δρόμο του Ρεθύμνου!

Το λογικό επακόλουθο ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν να αρχίσουν να γίνονται viral στην Κρήτη (και, μάλλον, σιγά σιγά σε όλη την Ελλάδα). Αφού το αποτέλεσμα που παρουσιάζει η διαγράμμιση είναι αρχικά για γέλια. Και μετά, αν το σκεφτεί κανείς καλά καλά, μπορεί να βάλει και τα κλάματα

Τη φωτογραφία και το παντελώς κουλό σκηνικό, το πρωτοείδαμε στο προφίλ του Γιώργου Νάστου