Πρίγκιπας Χάρι: Τέλος στις επιταγές από τον πρίγκιπα Κάρολο

Shares

Χωρίς τέλος το δράμα στη βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσαν πονοκέφαλο στο παλάτι ανακοινώνοντας στα ξαφνικά πως θέλουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρίγκιπα Κάρολο, ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσει τη χρηματοδότηση στον μικρό του γιο.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έχει απογοητεύσει τη βασίλισσα Ελισάβετ που προσπαθεί να βρει βιώσιμη λύση στην αναταραχή που έχει ξεσπάσει στη βασιλική οικογένεια και έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Με τις σκέψεις του πρίγκιπα Καρόλου να σταματήσει τη χρηματοδότηση των 2,3 εκατομμυρίων λιρών στο ζευγάρι φαίνεται πως συμφωνεί και η κοινή γνώμη. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της YouGov, πάνω από τα δύο τρίτα πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να χρηματοδοτείται από το  παλάτι μετά την απόφασή του.

Η προειδοποίηση από τον πρίγκιπα Κάρολο έρχεται μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αγνοήσουν τις συμβουλές και να δημοσιοποιήσουν την πρόθεσή τους στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης, με τη Μέγκαν να έχει επιστρέψει πάλι στον Καναδά.

Φαίνεται πως ήταν κάτι που προετοίμαζαν καιρό, καθώς λίγο αργότερα βγήκε στον αέρα και ένα νέο site όπου περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Από εκείνη την ημέρα η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε να επιλύσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την κρίση που προκάλεσε η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Μια πρώτη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι και της βασίλισσας Ελισάβετ πιστεύεται ότι ακυρώθηκε από τους βοηθούς της βασιλικής οικογένειας, αφήνοντας αναστατωμένο τον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: athensvoice

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *