Βρειτε μας στα Social Media
 

VIRAL

Επιθετικό μάρκετινγκ από «εικονικό» γραφείο τελετών: «Μην εμβολιαστείτε»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
29 Shares

Ένα πρωτότυπο τρόπο «σκαρφίστηκε» μία διαφημιστική εταιρεία προκειμένου να προωθήσει τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, ένα βανάκι του «Γραφείου Τελετών Γουίλμορ» έκανε βόλτες στο Σάρλοτ πριν τη διεξαγωγή ενός αγώνα των Carolina Panthers. Το βανάκι κυκλοφορούσε στο δρόμο με το εξής διαφημιστικό μήνυμα: «Μην εμβολιαστείτε». Πολλά άτομα απαθανάτισαν με τη φωτογραφική τους κάμερα το μήνυμα στο βαν, το οποίο σύντομα έγινε viral στα social media

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν υπάρχει κανένα «Γραφείο Τελετών ΓουίλμορΌσοι επισκέφτηκαν τον ιστότοπο που αναγραφόταν στο βαν, συνάντησαν το εξής μήνυμα: «Εμβολιαστείτε τώρα. Αν όχι, θα σας δούμε σύντομα».

Από κάτω υπήρχε ένας σύνδεσμός για να κλείσουν το ραντεβού τους με το εμβόλιο COVID.

Αυτή η εμβολιαστική εκστρατεία στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε από την διαφημιστική εταιρεία Boone Oakley. O ιδιοκτήτης της εταιρίας ελπίζει ότι αυτό το μήνυμα θα πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Απλώς αισθάνομαι ότι ο συμβατικός τρόπος διαφήμισης δεν λειτουργεί. Τα, απλά συνεχή μηνύματα που σε παροτρύνουν να εμβολιαστείς… απλά αποτελούν μία ακόμα διαφήμιση», δήλωσε ο διευθυντής του πρακτορείου David Oakley στο CNN. «Θέλαμε να κάνουμε κάτι από διαφορετική οπτική γωνία που θα συγκλόνιζε τους ανθρώπους».

Πηγή: news4health

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap