Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Κλήρωση Τζόκερ: Πού έπεσε το δελτίο που κερδίζει 4,1 εκατ. ευρώ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

80 Shares

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, αλλά και αυτούς που παίζουν… Τζόκερ.

Στην κλήρωση της Πέμπτης και μετά από αλεπάλληλα τζακ ποτ, ένας υπερτυχερός κατάφερε να μαντέψει σωστά τους τυχερούς αριθμούς και να βάλει στον λογαριασμό του 4,1 εκατ. ευρώ.

Το τυχερό δελτίο, όπως μας πληροφορεί ο ΟΠΑΠ, παίχτηκε σε πρακτορείο στις Αχαρνές. Ο τυχερός παίκτης κέρδισε το ποσό των 4.157.881,06 ευρώ.

Παράλληλα, βρέθηκαν άλλοι τρεις νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι κερδίζουν 27.145,93 έκαστος.

Από την Κυριακή το Τζόκερ θα μοιράζει ξανά 600.000 ευρώ.

deltio1

Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η χθεσινή κληρωτίδα είναι οι εξής: 6, 8, 19, 24, 26 και αριθμός Τζόκερ το 5.

Αναλυτικά το σύστημα διανομής κερδών

Δείτε πόσα κερδίζουν οι 8 κατηγορίες κερδών

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  1. Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  2. Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  3. Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  4. Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  5. Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  6. Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  7. Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  8. Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ