Περίεργο περιστατικό σε σχολείο: Πατέρας “έξω-φρενών” εισέβαλε και ζητούσε τιμωρία μαθητών

Shares

Μια περίεργη υπόθεση στην σχολική κοινότητα των Χανίων έχει θορυβήσει έντονα τους αρμόδιους, καθώς αποτελεί πλέον φαινόμενο με τρομακτικές διαστάσεις.

Ένα περίεργο περιστατικό που εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε σχολική μονάδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Χανιά, έχει προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στους εκπαιδευτικούς κύκλους.

Ο πατέρας μαθήτριας γυμνασίου, εισέβαλε μαινόμενος στο σχολείου που φοιτά η κόρη του και ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία μαθητών που φαίνεται να ενόχλησαν την κόρη του. Μάλιστα ο “έξω-φρενών” γονιός δεν υπολόγιζε κανένα και “τα έβαλε” με την διευθύντρια του σχολείου καθώς όπως της είπε, δεν επιβλήθηκε ως έπρεπε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε νωρίτερα το κορίτσι στη γυμνασιάρχη, βρήκε ένα σημείωμα που την έθιγε στην τσάντα της και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με κλάματα πήγε να την ενημερώσει. Ωστόσο το σημείωμα δεν βρέθηκε και παρά την επιμονή της διευθύντριας, το κορίτσι ανέφερε πως το κατέστρεψε και “δεν υπάρχει πια”.

Η διευθύντρια του σχολείου, ωστόσο επειδή ο γονέας ήταν έξω φρενών και την κατέγραφε με το κινητό του, κάλεσε την αστυνομία για να τον απομακρύνει, που όμως δε χρειάστηκε να επέμβει τελικά, καθώς ο πατέρας αποχώρησε.

Σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Β’θμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, δήλωσε πως το σχολείο θα διερευνήσει καταρχάς αν ισχύει το περιστατικό που ισχυρίζεται το κορίτσι ότι υπέστη, ενώ σε δεύτερο χρόνο οφείλει να πάρουν θέση και άποψη στο ζήτημα τόσο ο σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

zarpanews.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *