Παράλογες και παράνομες συμπεριφορές οδηγών καθημερινά στο Ρέθυμνο!

Shares

Την άποψη του συμπολίτη μας, Νεκτάριου Μεταξάκη σχετικά με την παράνομη στάθμευση οδηγών σε πολλά σημεία, δρόμους και πεζοδρόμια.

Αναφέρει ο κ. Μεταξάκης: «Καθημερινά παρατηρώ πολλές παράλογες – παράνομες συμπεριφορές οδηγών και δεν αναφέρομαι στο ολιγόλεπτο παρκάρισμα για την εξυπηρέτηση των πολιτών στη λεωφόρο ή σε άλλα σημεία, που και αυτό είναι αθέμιτο.

Θα σταθώ στην προχθεσινή παράνομη – παράλογη – επικίνδυνη – κακοήθη συμπεριφορά ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου που αποφάσισε να διανύσει τον ποδηλατόδρομο από το κατάστημα ΜΟΚΑ στην Καλλιθέα μέχρι το ΒARRIO και εν συνεχεία να στρίψει αριστερά κανονικά με κατεύθυνση την παραλία αδιαφορώντας για τους πεζούς.

Επίσης μερικές μέρες πιο πριν διαπίστωσα δικυκλιστές να έχουν παρκάρει τις μηχανές τους στον παραλιακό πεζοδρόμιο, ενώ κάποιος άλλος πιο κάτω είχε βάλει και κουκούλα στη μοτοσικλέτα του, ενώ υπήρχε χώρος στάθμευσης ελεύθερος ακριβώς απέναντι επί του δρόμου.

Αυτά θα τα χαρακτήριζα φαινόμενα οδηγικού παραλογισμού και έχουν να κάνουν με την έλλειψη ηθικής, παιδείας, λογικής και σεβασμού στο συμπολίτη και την πόλη μας.

Πρέπει να καταγγέλλονται απροκάλυπτα (χωρίς κάλυψη προσώπων και πινακίδων) γιατί έτσι μόνο κάποιοι θα συνετιστούν. Φτάνει πια!

Νεκτάριος Μεταξάκης
Αξ/κος ΠΝ ε.α. – Πιλότος Ε/Π
Διοικητικός και Πολιτικός Επιστήμων MBA, Msc»

Πηγή: goodnet.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *