μυριοκέφαλα παναγιά

Ρέθυμνο: Οδηγίες για την ασφαλή μετάβασή σας στην Παναγία στα Μυριοκέφαλα

Shares

Στις 8 Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει η ιερά μονή Παναγίας Ἀντιφωνητρίας Μυριοκεφάλων και μαζί της όλη η γύρω περιοχή που σφύζει από κόσμο και ενέργεια για μερικές ημέρες. Για μία ακόμη χρονιά, χιλιάδες προσκυνητές αναμένεται να συρρεύσουν στην περιοχή και με την ευκαιρία εορτασμού της Παναγίας Ἀντιφωνητρίας Μυριοκεφάλων, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δ.Ρ  σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου, παρακαλούν τους προσκυνητές, ν’ ακολουθήσουν,  κατά το καθιερωμένο προσκύνημα τους στην Παναγία των Μυριοκεφάλων, τις εξής απλές οδηγίες

  • Να σεβαστούν τις οδηγίες της Αστυνομίας και της Τροχαίας, όργανα των οποίων θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διαδρομή για να συντονίζουν την προσέλευση των πιστών. 
  • Να συμβουλεύονται διαρκώς  τις πινακίδες σήμανσης. 
  • Οι οδηγοί, να τηρήσουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ιδιαίτερη προσοχή στην μονοδρόμηση της κίνησης από Μυριοκέφαλα προς Αρολίθι.
  • Οι πεζοί να κάνουν χρήση φακού κατά την μετακίνηση τους  μετά τη δύση του ήλιου και να επιλέγουν την αριστερή πλευρά του δρόμου για περπάτημα. 

Ελπίζουμε, με τη συνδρομή και τη συνεργασία όλων των επισκεπτών της Ιεράς Μονής ότι θα αποφευχθούν ατυχήματα και ταλαιπωρία και ότι θα τιμήσουμε όλοι μαζί τη Χάρη Της με ασφάλεια και κατάνυξη. 

Χρόνια Πολλά σε όλους και του χρόνου με Υγεία!

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την «ανάβαση» του Daynight στα Μυριοκέφαλα το 2017:

Shares


1 comment

  1. Pingback: «Η Τήνος της Κρήτης»: Εκατοντάδες πιστοί αναμένεται να ανέβουν και φέτος με τα πόδια στην Παναγιά Μυριοκεφάλων! | ΦΩΤΟ & BINTEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *