δολοφονία

Υπόθεση-θρίλερ με μπαλαρίνα των Μπολσόι: «Τη διαμέλισαν & διέλυσαν το πτώμα σε οξύ»

Shares

Νέα τροπή στην υπόθεση-θρίλερ με μια μπαλαρίνα των φημισμένων Μπολσόι που πιστεύεται πως δολοφονήθηκε από τον φερόμενο εραστή της.

Τραγική ήταν η κατάληξη μιας μπαλαρίνας των περίφημων μπαλέτων Μπολσόι καθώς σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της αστυνομίας, ο φερόμενος εραστής της τη δολοφόνησεδιέλυσε τη σορό της σε θειικό οξύ και πέταξε σε πηγάδι ό,τι είχε απομείνει από τα οστά της.

Οι Ρώσοι αστυνομικοί ερευνούν μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση της εξαφάνισης και φερόμενης δολοφονίας της Όλυα Ντεμίνα, πριν από έξι χρόνια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, η Ντεμίνα πιστεύεται πως δολοφονήθηκε αφότου έπεσε θύμα εκβιασμού ενός άνδρα που είχε στην κατοχή του «σεξουαλικά εξευτελιστικές» φωτογραφίες της.

xoreftria

Ο 40χρονος Malkhaz Dzhavoev που περιγράφεται άλλοτε σαν «μάνατζερ» κι άλλοτε σαν «εραστής» της Ντεμίνα, βρισκόταν στη Γερμανία με καθεστώς πρόσφυγα και συνελήφθη στη Μόσχα το 2017, ύστερα από ένταλμα της Ιντερπόλ.

Προσφάτως, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5,5 χρόνων για απάτη -σχετικά με ένα διαμέρισμα που ανήκε στον σύντροφο της μπαλαρίνας Αλεξέι Φέτισοβ- ενώ θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της μπαλαρίνας.

Τώρα, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας που μίλησε στην Komsomolskaya Pravda, αποκαλύφθηκε ότι το πτώμα της Ντεμίνα «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ, με τα υπολείμματά της πιθανότατα να καταλήγουν σε παρακείμενο πηγάδι, κοντά σε λίμνη».

Σύμφωνα με τον αστυνομικό που δεν κατονομάζεται «η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Το θειικό οξύ δεν είναι απαραίτητο πως διαλύει τα πάντα. Κάποια μέρη του σώματος εξακολουθούν να διατηρούνται. Κι αυτά υπολείπεται να εντοπιστούν».

Ο Dzhavoev και ο πατέρας του αγόρασαν το οξύ από «βιομηχανική πηγή». Ο εντοπισμός ενός κρανίου, πέρυσι, κοντά στο σημείο όπου καταγράφηκε το σήμα του κινητού του Dzhavoev τη νύχτα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της Ντεμίνα, αποδείχτηκε πως δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

«Οι ερευνητές μού είπαν πως προέκυψαν νέες πληροφορίες στην υπόθεση» λέει η μητέρα της, Ελένα, προσθέτοντας πως, πριν την εξαφάνισή της, έδινε μεγάλα ποσά στον Dzhavoev.

«Πριν τον θάνατό της, πούλησε το αυτοκίνητό της. Πήγαν μαζί με τον Dzhavoeν και τα χρήματα τα πήρε αυτός. Η Όλυα είχε επίσης χρήματα στο όνομά της και τα έδινε σ’ εκείνον. Ήταν εντελώς στο έλεός του».

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή «βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας». «Το θειικό οξύ δεν διαλύει τελείως τα πάντα. Λογικά θα έχουν διατηρηθεί ορισμένα θραύσματα οστών. Εμείς πρέπει να τα εντοπίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Ντζαβόεβ, μαζί με τον πατέρα του, είχαν αγοράσει θειικό οξύ από βιομηχανική πηγή, κάτι που ενισχύει τις υποψίες των αστυνομικών.

Η μητέρα της άτυχης μπαλαρίνας, Γελένα Ντεμίνα, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Οι ερευνητές μου είπαν ότι υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο φονιάς τη σκότωσε και μετά διαμέλισε το πτώμα. Μετά διέλυσε τα κομμάτια σε οξύ».

Λίγο πριν την εξαφάνισή της 25χρονης, ο Ντζαβόεβ την είχε πείσει να έρθει μαζί του στη Μόσχα για να χορέψει σε ένα νάιτκλαμπ για ένα γκρουπ επιχειρηματιών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι την δολοφόνησε στις 20 Αυγούστου του 2014 σε ένα διαμέρισμα και ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

 

Πηγή: sputnik

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *