GOOD NEWS
Σπουδαίος Νίκος Οικονομόπουλος: Τραγούδησε στο Ηράκλειο και έδωσε όλη την αμοιβή του στους πλημμυροπαθείς
Πάνω από 7.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έγιναν το φετινό καλοκαίρι στο Ηράκλειο. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, αποθεώθηκε από το κοινό.
Ο τραγουδιστής τραγούδησε συνολικά τρεις ώρες, ερμηνεύοντας τραγούδια από την αρχή της καριέρας του, μέχρι και τις πιο πρόσφατες επιτυχίες.
Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, μετα την κακοκαιρία Daniel, που κόστισε τη ζωή σε 16 μέχρι στιγμής ανθρώπους και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές, ο καλλιτέχνης προχώρησε σε μια πολύ ωραία κίνηση.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε το ποσό της αμοιβής του από τη συναυλία του στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Η συναυλία αυτή είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία. Απόψε η βραδιά, τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, η αμοιβή μου θα πάει κατευθείαν στη Θεσσαλία».
Δείτε το βίντεο:

-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Γιώργο Κατάκη, πώς κατάφερες να γίνεις ο «Φωτογράφος του Ρεθύμνου» μέσα σε 7 μόλις χρόνια;
-
XANIA15 ώρες πριν
Θρήνος στην οικογένεια Μαρκογιαννάκη: Έφυγε ξαφνικά 19 χρονών παιδί…
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19 ώρες πριν
Ο Άκης Τσελέντης παραιτήθηκε από την Εθνική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ο κύριος Μάρκος βλέπει το Ρεθυμνώτικο Καρναβάλι από την καλύτερη θέση εδώ και 25 χρόνια!