Κρητικοί είδαν τον Ρέμο «πρώτο τραπέζι πίστα» και δεν πλήρωσαν ΟΥΤΕ ευρώ! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Το ξέρω, σας έχουν ζαλίσει τις τελευταίες ημέρες με τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι στην Μύκονο. Πόσο κάνει το πανέρι, πόσο κάνει το μπουκάλι, πόσο κάνει το ποσέ του Ρέμου και η αγκράφα του Ραμαζότι…

Δεν είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε με αυτά. Οι 1.300 νοματαίοι που τραβήχτηκαν μέχρι το Nammos και είχαν να δώσουν τους 2 μισθούς που κόστιζε το άτομο, έβγαλαν τα γούστα τους και δεν έχουμε διάθεση να κρίνουμε πού ξοδεύει ο καθένας τον παρά του.

Αυτό που θέλουμε να εστιάσουμε είναι άλλο. Είναι η διάθεση που μπορεί να βγάλει κανείς από μέσα του για να κάνει τα κουμάντα του και να περάσει καλά με τον δικό του ιδιαίτερο κι αντισυμβατικό τρόπο. Όπως, καλή ώρα έκανε και μια παρέα από 6 Χανιώτες, οι οποίοι έσπασαν το καλούπι και απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία, σχεδόν πρώτο τραπέζι πίστα, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν τα 15.000€ που κόστιζαν τα πρώτα τραπέζια.

Οι συγκεκριμένοι τύποι, που περνούν τις διακοπές τους στο νησί του ανέμου, πήραν τα φουσκωτά τους και προσέγγισαν την παραλία όπου διεξάγονταν η συναυλία και με το που έπεσε το φως πλησίασαν κοντά στην ακτή στην Ψαρού και άραξαν με την ησυχία τους να απολαύσουν την συναυλία.

Το μόνο κόστος; Το πετρέλαιο για τα σκάφη και οι παγωμένες μπύρες που είχαν προμηθευτεί. Αν σκεφτείς πως όση ώρα οι Ρέμος-Ραμαζότι τραγουδούσαν τα δικά τους, εκείνοι έκαναν και τις βουτιές τους από τα φουσκωτά για να δροσιστούν, τότε καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι πραγματικά έγραψαν τη δική τους, προσωπική ιστορία, αποδεικνύοντας πως τα λεφτά δεν είναι το παν για να περάσεις καλά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν από την συναυλία.

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *