Χορός, κέφι και παλμός στην χοροεσπερίδα της Κρητικής Εστίας στον «Ομαλό»! | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Shares

Εξαιρετική χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από το Σύλλογο Οικότροφων Κρητικής Εστίας με τον Σήφη Τσουρδαλάκη και τον Μανώλη Χαμογιωργάκη το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο κρητικό κέντρο Ομαλός.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς και ο Λαογραφικός Όμιλος Κουρήτες του κ.Εμμανουήλ Παττακού που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού αφού εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες.

Γράφει η Βαρβάρα Σιαφάκα για το Daynight.gr

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο της παγκρητίου ενώσεως, κυρίου Γεωργίου Μαριδάκη, ο όποιος παρευρέθηκε στη χοροεσπερίδα μαζί με άλλα μέλη της παγκρητίου ενώσεως.

Ανάμεσα στους εκπροσώπους σωματείων που παρακολούθησαν τη βραδιά ήταν εκπρόσωποι της Ένωσης Απανταχού Σφακιανών, του Συλλόγου Αγίου Βασιλείου, του Λαογραφικού Ομίλου Τζανιδάκη, του Συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης κι διαφόρων άλλων πολιτιστικών Κρητικών σωματείων.

Συνεχίστηκε με το χορευτικό της Κρητικής Εστίας όπου χοροδιδάσκαλοι είναι ο Φραγκίσκος Δανδουλάκης και η Σταυρούλα Μακρυδάκ, πρωτοχορευτές του Λαογραφικού Ομίλου Κουρήτες.

Μετά εκπρόσωποι των Κουρητών με μπροστάρη τον Εμμανουήλ Παττακό χόρεψαν συρτό, μαλεβιζιώτη και σιγανό – πεντοζάλι.

Η βραδιά κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

Φωτογραφία εξωφύλλου: Απεικονίζονται ο Εμμανουήλ Παττακός, αρχηγός των Κουρητών και οι πρωτοχορευτές των Κουρητών και χοροδιδάσκαλοι της Κρητικής Εστίας, Φραγκίσκος Δανδουλάκης και Σταυρούλα Μακρυδάκη.

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *