Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

«Βροχή» οι ακυρώσεις γάμων: Εξαίρεση ζητούν οι Κρητικοί επιχειρηματίες

Δημοσιεύτηκε

στις

γάμοι
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Δεν θα ξαναδουλέψουμε μέχρι του χρόνου τον Μάη με αυτά τα δεδομένα!” δήλωσε την Πέμπτη στο Livetalks και στην εκπομπή “Όρεξη έχεις πρωί-πρωί;” ο κ. Ιωακείμ Λαγουδάκης, η οικογένεια του οποίου διατηρεί πολυχώρο δεξιώσεων.

Οι ακυρώσεις σε γάμους και βαπτίσεις πέφτουν… βροχή!

“Ο κόσμος έχει φοβηθεί με την κατάσταση αυτή που υπάρχει” είπε ο κ. Λαγουδάκης. “Ο κόσμος θέλει να έρθει να περάσει καλά, να διασκεδάσει. Αν είναι με την ψυχή στο στόμα, για ποιο λόγο να κάνει την εκδήλωση;” διερωτήθηκε.

“Μας κλείνουν έμμεσα, όχι άμεσα” υποστήριξε ο ίδιος, λέγοντας ότι με το έμμεσο κλείσιμο μένουν ξεκρέμαστοι και οι υπάλληλοι της επιχείρησης, μη μπορώντας να μπουν σε αναστολή.

“Πώς να κάνουμε γάμους 100 ατόμων όταν μόνο το προσωπικό μας είναι 100 άτομα;” ήταν μία από τις απορίες του κ. Λαγουδάκη, που ζήτησε να υπάρχουν τοπικές εξαιρέσεις για τις περιοχές με τα πιο λίγα κρούσματα: “Το μέτρο δεν μπορεί να είναι οριζόντιο, για όλη τη χώρα, από τη στιγμή που δεν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα εδώ στην Κρήτη. 500 άτομα σε έναν χώρο που είναι 2.000 και 3.000 τετραγωνικά, δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει συνωστισμός; Στα σούπερ μάρκετ; Μόνο ο γάμος, η βάπτιση και μια κοινωνική εκδήλωση έχουν συνωστισμό;”.

Ο Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας αναφέρθηκε συνολικά στη βιομηχανία …του γάμου στην Κρήτη, στα επαγγέλματα που πλήττονται και στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στη μεγαλόνησο.

“Πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο τι θα κάνει. Η διασκέδαση πάει να γίνει είδος πολυτελείας. Οι γάμοι εδώ στην Κρήτη έχουν άλλη φιλοσοφία. Δεν θα μείνει κανείς αλώβητος από αυτή την κατάσταση. Η βιομηχανία του γάμου αφορά πολλούς κλάδους. Είναι οι φωτογράφοι, οι στολισμοί, τα μαγαζιά και τα ρούχα. Είναι πάρα πολλά επαγγέλματα. Η αγορά υποφέρει”.

Αρκετές είναι οι ακυρώσεις και για τον… Οκτώβριο, ενώ μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με Κρητικούς του εξωτερικού καθώς και με τουρίστες που είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στην Κρήτη το φετινό καλοκαίρι. Η πανδημία όμως τους χάλασε τα σχέδια.

γάμοι
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap