Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κλείνουν τα πρώτα 11 τμήματα σχολείων σε Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

σχολεία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
30 Shares

Αναστολή τμημάτων σε σχολεία όλων των νομών της Κρήτης έφερε η αύξηση των κρουσμάτων, όπου τα κρούσματα σε μαθητές ξεπέρασαν το 50% συν 1.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, σε αναστολή τίθενται τμήματα λυκείων, γυμνασίων και δημοτικών σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο σε αναστολή τέθηκαν τρία σχολικά τμήματα της Δευτεροβάθμιας. Πρόκειται για τμήμα του 3ου Γυμνάσιου Ρεθύμνου και δύο τμήματα του Γενικού Λυκείου Περάματος. Οι μαθητές των συγκεκριμένων τμημάτων πραγματοποιούν τις διδακτικές τους ώρες μέσω τηλεκπαίδευσης, μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένεται να επιστρέψουν.

Στο Ηράκλειο, στο Γενικό Λύκειο Πόμπιας έκλεισε ένα τμήμα της τρίτης λυκείου, καθώς και ένα τμήμα στο νηπιαγωγείο του Προφήτη Ηλία. Τέλος, και το Δημοτικό σχολείο στο Σκαλάνι «χτύπησε» ο κορωνοϊός, με ένα τμήμα της τρίτης τάξης δημοτικού σχολείου να κλείνει λόγω των κρουσμάτων.

Στα Χανιά έκλεισαν δύο τμήματα γυμνασίων κι ένα τμήμα λυκείου στο Δήμο Πλατανια. Επιπλέον αναμένεται αύριο Πέμπτη 20 Ιανουαρίου να κλείσει ένα τμήμα σε γυμνάσιο της πόλης των Χανίων για να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού. Τέλος, κλειστό είναι και τμήμα του 11ου δημοτικού σχολείου.

 

σχολεία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap