Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Συναυλία αλληλεγγύης στο Δημοτικό Κήπο με σκοπό τη συλλογή τροφίμων!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

συναυλία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναυλία Αλληλεγγύης διοργανώνουν οι δομές του Κοινωνικού  Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης, Ενοριακά Συσσίτια Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς») με σκοπό τη συλλογή τροφίμων μακρά διαρκείας που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Κήπο, με την πολύτιμη, εθελοντική συνδρομή των γνωστών και αγαπητών καλλιτεχνών του τόπου μας Στέλλας Σειραγάκη, Βούλας Στρατάκη και Δημήτρη Σπυριδάκη.

Αντί εισιτηρίων, θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας.   

Μπορούμε όλοι να συνδράμουμε στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.  Καλούμε όλη τη ρεθεμνιώτικη κοινωνία να επιδείξει για άλλη μία φορά την ευαισθησία της και να  υποστηρίξει το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρεθύμνης.

Μια μικρή προσφορά, αρκεί για να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα των δομών  και να δώσει ελπίδα στους συμπολίτες μας. Μπορούμε μαζί να στηρίξουμε αυτό το έργο αγάπης και να μην αφήσουμε κανέναν συνδημότη μας να στερηθεί τα απαραίτητα. Ας το κάνουμε λοιπόν πράξη, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα κατάθεσης της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς μας.

συναυλία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap