Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτές οδήγησης λόγω της παρατεταμένης αδυναμίας εξετάσεων | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγανακτισμένοι είναι πλέον οι εκπαιδευτές οδήγησης και στο νομό Ρεθύμνου, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, περιμένοντας το υπουργείο να νομοθετήσει οριστικά για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και την λύση του ζητήματος με τους εξεταστές, που απέχουν εδώ και μήνες.
Φυσικά, σε όλη αυτή την περίοδο της αναμονής, εξετάσεις δεν γίνονται και διπλώματα, όλων των ειδών, δεν εκδίδονται. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα παραμένουν στον αέρα, είτε πρόκειται για ιδιώτες οδηγούς είτε για επαγγελματίες, που θέλουν να αποκτήσουν το δίπλωμα τους και για επαγγελματικούς λόγους.
Το πρωί της Πέμπτης, οι εκπαιδευτές οδήγησης απέκλεισαν μέχρι τις 10 π.μ. το μηχανολογικό, όπως έχουν αποφασίσει να κάνουν κάθε εβδομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας και το επόμενο διάστημα προτίθενται να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Στο μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες οι εκπαιδευτές της «Ακαδημίας Οδήγησης» και της «Αυτοκίνησης» κατέθεσαν προσωρινά τις πινακίδες των βαρέων εκπαιδευτικών οχημάτων τους, του φορτηγού και του λεωφορείου, τα οποία έχουν μείνει αχρησιμοποίητα για μήνες λόγω της αδυναμίας εξετάσεων και έκδοσης διπλωμάτων. «Δεν είναι δυνατόν να πληρώσουμε εκατοντάδες ευρώ για τέλη κυκλοφορίας για οχήματα που είναι στάσιμα», σχολίασε στην Κ.Ε. ο κ. Στέλιος Παγουράκης, που τόνισε ότι οι πινακίδες κατατέθηκαν μέχρι να βρεθεί λύση και στη συνέχεια θα επανενεργοποιηθούν.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ