Βρειτε μας στα Social Media

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Με αργά βήματα και πολλά προβλήματα κινείται η γραφειοκρατική διαδικασία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ΣτΕ η υπόθεση του πρώτου οικισµού

Με εκατοντάδες πολίτες του Ρεθύμνου να περιμένουν «πράσινο φως» για να προχωρήσουν σε επενδύσεις και αξιοποίηση της περιουσίας τους, το ζήτημα της ζώνης των 800 μέτρων παραμένει άλυτο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, στους οποίους «έπεσε το λαχείο» να το επιλύσουν. Μετά το πρόβλημα που προέκυψε πριν από περίπου ένα χρόνο με την ακύρωση της πράξης νομιμοποίησης της λεγόμενης ζώνης των 800 μέτρων από το Συμβούλιο της Επικρατείας, πολλά χωριά του νομού παραμένουν «εκτός» πολεοδομικού χάρτη με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σοβαρές υποθέσεις ιδιωτών, απολύτως συνδεδεμένες με την αναπτυξιακή προοπτική της υπαίθρου, κυρίως των προαστίων της πόλης. Οικοδομές δεν μπορούν να προχωρήσουν, οικονομικής φύσεως ευρωπαϊκά προγράμματα, στα οποία έχουν μπει ιδιώτες, βαλτώνουν, και γενικότερα, ο,τι έχει να κάνει με την ανάγκη ύπαρξης πολεοδομικού σχεδίου, παραμένει στάσιμο.

Οι πολίτες διαμαρτύρονται και ζητούν την άμεση προώθηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, όμως, «είναι μια διαδικασία επίπονη και δύσκολη», όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικών θεμάτων κ. Άγγελος Μαλάς, στον οποίο απευθυνθήκαμε, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες δημοτών, οι οποίοι μέσω του «Ρέθεμνος» ζήτησαν μια κάποια απάντηση για το άλυτο πρόβλημα τους. Σύμφωνα με την ενημέρωση, που μας έκανε ο κ. Μαλάς, το όλο θέμα καθυστερεί λόγω των σύνθετων τεχνικών και νομικών γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται.

Ο Δήμος Ρεθύμνου προωθεί πιλοτικά το ζήτημα του Αδελιανού Κάμπου, το οποίο έχει πάρει υπουργική υπογραφή και βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τελική έγκριση. Θα ακολουθήσει υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσίευση της σχετικής απόφασης για τον καθορισμό των ορίων του οικισμού στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Εφόσον, το εγχείρημα του Αδελιανού Κάμπου τελεσφορήσει και έχει θετική εξέλιξη, θα ακολουθήσουν οι πράξεις για τους υπόλοιπους οικισμού, τόσο από τον Δήμο Ρεθύμνου, όσο και από τους άλλους δήμους, που έχουν πρόβλημα, καθώς οι οικισμοί χωρίς πολεοδομικά όρια είναι περίπου 78 σε ολόκληρη την Π.Ε. Ρεθύμνου.

Μιλώντας σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται, ο κ. Μαλάς δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για ό,τι πιο σύνθετο μπορεί να γίνει με μια διαδικασία, γιατί όλες αυτές οι αποφάσεις υπόκεινται στην βάσανο των ενστάσεων, για διάφορους λόγους. Ο πρώτος οικισμός, ο οποίος έχει ξεκινήσει πιλοτικά είναι ο Αδελιανός Κάμπος και θα ακολουθήσει ο Πηγιανός Κάμπος. Παράλληλα προωθούμε σε διάφορες επιτροπές και τους υπόλοιπους οικισμούς καθώς έχουμε ετοιμάσει τις τεχνικές περιγραφές και τα διαγράμματα σχεδόν το σύνολο των οικισμών ευθύνης μας. Όμως, επειδή είναι πειραματική διαδικασία, αν δεν ολοκληρωθεί το σύνολο των σταδίων που προβλέπονται, δεν μπορεί να είμαστε για τίποτα σίγουροι.»

Ο ίδιος, θέλοντας να επισημάνει τη δυσκολία των γραφειοκρατικών διαδικασιών, τόνισε, ότι «Παρουσιάζονται διάφορα φαινόμενα που μας καθυστερούν. Για παράδειγμα, ζητάνε κάποιες διορθώσεις. Όμως, οποιαδήποτε διόρθωση ζητηθεί σε ένα από τα στάδια που ακολουθούμε, προϋποθέτει την έγκριση των προηγουμένων και υποχρεούμαστε να ξεκινήσουμε την διαδικασία από την αρχή. Γι’ αυτό είμαστε επιφυλακτικοί στο να τους στείλουμε όλους τους οικισμούς μαζί. Γιατί απλά θα γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας, θα φτάνουμε στο τέλος και ξανά από την αρχή. Έτσι ξεκινήσαμε με ένα οικισμό ώστε στο τέλος,  να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για κάθε ένα από τα νομικά και τεχνικά στάδια, που απαιτούνται. Έτσι για τους άλλους οικισμούς θα προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον Πηγιανό Κάμπο θα ξέρουμε πια, πως πρέπει να κινηθούμε μεθοδικά για όλους τους άλλους.»

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικών θεμάτων, κατέληξε λέγοντας, ότι «Προφανώς, οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται από αυτή την υπόθεση και το καταλαβαίνουμε. Είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Είναι κάτι σύνθετο, το προωθούμε μεθοδικά, είναι χρονοβόρο, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή.»

 

«ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΦΑΛΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ»

«Είναι σύνθετο ζήτημα γιατί το κράτος έχει σφάλει επανειλημμένως» σχολίασε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΤΕΕ κ. Σπύρος Καλησπεράκης. Γνωρίζοντας καλά τα ζητήματα αυτά, ο κ. Καλησπεράκης τόνισε, ό,τι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό από την διαδικασία που ακολουθείται. Ο ίδιος τόνισε, ότι «αν δεν προχωράμε τις πολεοδομήσεις με ορθό τρόπο εξ αρχής, τότε θα συνεχίσουμε να έχουμε τέτοια θέματα. Καλό θα είναι να μας γίνει μάθημα αυτή η ιστορία της ζώνης των 800 μέτρων και να αρχίσουμε να κάνουμε πολεοδόμηση με τον σωστό τρόπο.»

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Πηγή: rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Σχολίασε το άρθρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream

ΣΧΟΛΙΑ:

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Έφυγε από την ζωή ο αγαπητός Μιχάλης Παπαδάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Παπαδάκης

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου η αναγγελία του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη Μιχάλη Παπαδάκη, του επιχειρηματία που είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από το πολυχώρο εστίασης “Μαϊστρος” στον Κουμπέ.

Ο αγαπητός από όλους Μιχάλης δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με το rethemnosnews, μετά από μια μακρά, επίπονη περίοδο και πραγματικής, αλλά άνισης μάχης, που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια, υπέκυψε και έφυγε από την ζωή.

Ο γνωστός Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας έδινε μάχη έδω και τρία χρόνια, στην οποία του έδιναν δύναμη και στήριξη οι φίλοι και συγγενείς του.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί άνθρωποι από τον στενό του επαγγελματικό περιβάλλον, η οικογένειά του και οι πολυάριθμοι φίλοι του, οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως ο Μιχάλης που γνώριζαν και αγαπούσαν δεν είναι πλέον μαζί τους.

received_1448753785477415.jpeg

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα γίνει την Δευτέρα 12 Απριλίου στο Ρέθυμνο, τηρουμένων των μέτρων κατά της πανδημίας.

Παπαδάκης
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο ο Υπουργός Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες

Δημοσιεύτηκε

στις

από

33 Shares

Στο Ρέθυμνο έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας. Αρχικά έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την αντιπεφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, το δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη, βουλευτές και εκπροσώπους φορέων.

Ακολουθεί συνάντηση με τους αγροτοκτηνοτρόφους οι οποίοι συνεχίζουν την κατάληψη στο δασαρχείο και περιμένουν τις ανακοινώσεις του υπουργού για να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Ήδη από τα Χανιά ανακοίνωσε ο Κ. Σκρέκας ότι η κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση θα επιχειρήσει να δώσει λύση στο «καυτό» θέμα των δασικών χαρτών, ώστε να αντιμετωπιστεί η σωρεία προβλημάτων που ανέκυψαν από την ανάρτησή τους η οποία και οδήγησε στους δρόμους χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφους και ιδιοκτήτες γης στην Κρήτη.

Η εξαγγελία έγινε από τα Χανιά -που ήταν ο πρώτος σταθμός της τριήμερης περιοδείας- όπου ο υπουργός ανακοίνωσε το «πάγωμα» των διαδικασιών για παραπάνω από ένα 6μηνο, επισημαίνοντας πως θα δοθεί λύση και στο ιδιοκτησιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως οι αγροτικές ενισχύσεις δεν κινδυνεύουν.

Πηγή: neakriti

33 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Θλίψη για τα κουταβάκια που θηλάζουν από τη φολιασμένη μητέρα τους

Δημοσιεύτηκε

στις

φολα σε σκυλιτσα στα μισιρια ρεθυμνου
183 Shares

«Ραγίζει καρδιές» άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου που σημειώθηκε στα Μισίρια Ρεθύμνου με μια σκυλίτσα και τα 7 κουταβάκια της.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιοποίησε το zoosos.gr, κάποιος ασυνείδητος δηλητηρίασε με φόλα μια σκυλίτσα η οποία μόλις είχε γεννήσει και φρόντιζε τα 7 μικρά της.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρια κατοίκου που εντόπισε την άτυχη σκυλίτσα, τα κουταβάκια προσπαθούσαν να θηλάσουν τη μητέρα τους ακόμα και μετά τον θάνατό της.

 

Τα μικρά ανέλαβαν οι «Ζωόφιλοι Ρεθύμνου».

Οργή προκαλεί σε όλους μας αυτή η είδηση και ευχόμαστε πραγματικά να βρεθεί ο υπαίτιος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά σύμφωνα με τον νέο νόμο κατά του βασανισμού ζώων.

Φαίνεται για ακόμη μια φορά η ανάγκη για καθολική στείρωση στα αδέσποτα ζώα ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός τους και να σταματήσουν να υποφέρουν.

σκυλι

φολα σε σκυλιτσα στα μισιρια ρεθυμνου
183 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρεθυμνιώτης βγήκε για τρέξιμο και βρέθηκε σε… μπλέξιμο!

Δημοσιεύτηκε

στις

τρέξιμο
100 Shares

Με μια επιστολή- καταγγελία ένας Ρεθεμνιώτης, περιγράφει την περιπέτεια που έζησε στην προσπάθεια του να βρει το δίκιο του απέναντι στην έλλειψη ενημέρωσης της ίδιας της αστυνομίας, σχετικά με τις προϋποθέσεις των μέτρων προστασίας για τον covid-19 όσον αφορά τους αθλούμενους.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, η οποία δημοσιεύτηκε στο politikakritis, οι αστυνομικοί δεν ήταν…διαβασμένοι γύρω από τις διευκρινήσεις της κυβέρνησης που αποκλείουν τους αθλητές από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας κατά τη διάρκεια της άθλησης!

Συνεπώς, αντί να φροντίσουν να ενημερωθούν, προτίμησαν να βεβαιώσουν το πρόστιμο του, παρόλο που εκείνη την ώρα έτρεχε, με τα αθλητικά παπούτσια και τη φόρμα του, έχοντας στείλει το κατάλληλο sms μετακίνησης, και να τον παραπέμψουν στη διαδικασία της ένστασης. Για κάτι που επιτρέπεται, για μια ρύθμιση που έχει ανακοινωθεί!

Η επιστολή του Νίκου Φραγκιαδάκη γαι την περιπέτειά του: 

Ατομική άθληση (μέχρι το αστυνομικό τμήμα)

(…) Έφυγες, λοιπόν, για να κάνεις το χρέος σου απέναντι στο σώμα, την υγεία και την ψυχή σου.
Λογικός όπως είσαι, δεν πας βέβαια να τρέξεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου ο
συγκεντρωμένος κόσμος θα σου προκαλέσει τύψεις και αγωνία για την στενή επαφή με την
πανδημία.

Παίρνεις το δρόμο για την άκρη της πόλης, για την ομορφότερη και πιο ήσυχη γωνιά του
Ρεθύμνου. Τον παραθαλάσσιο λεγόμενο περιφερειακό δρόμο γύρω από το κάστρο της
Φορτέτζας. Υπάρχει και το παραλιακό βόρειο μέτωπο, αλλά εκεί κινούνται περισσότεροι και
εσύ θέλεις να το αποφύγεις. Στη δική σου διαδρομή θα συναντήσεις ελάχιστους,
μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, στο μισάωρο που θα την κάνεις πάνω – κάτω.

Με αυτές τις σκέψεις φεύγοντας, βρίσκομαι για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό έξω από
τα δικαστήρια, 9:30 το πρωί με τις φόρμες και τα αθλητικά μου παπούτσια να συνομιλώ σύντομα με τρεις αστυνομικούς:

– Καλημέρα. Πού είναι η μάσκα σας:
– Καλημέρα. Έχω βγει για τρέξιμο.
– ;;;… Θα μας ακολουθήσετε στο τμήμα να σας βεβαιώσουμε παράβαση.
– Έχω βγει για τρέξιμο. Δε γνωρίζετε ότι δεν υποχρεούμαι να φοράω μάσκα;
– Όχι, δεν το γνωρίζω. Να βρείτε την ΚΥΑ και να τη γράψετε στην ένστασή σας.

Τετράδα στο περιπολικό , σιγή, γραμμή για το τμήμα…

– Υπογράψτε εδώ και στην πίσω πλευρά θα διαβάσετε, πώς μπορείτε να πληρώσετε τα
300 € και πώς να υποβάλλετε ένσταση.

Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν: Δεν θα χαλάσω τη μέρα μου,την ψυχολογία μου που
ταρακουνήσατε, θα την ξαναφτιάξω. θα ακολουθήσω το πρόγραμμά μου τρέχοντας και μετά
θα ψάξω τι υπάρχει στο διαδίκτυο που να με δικαιολογεί, βέβαιος πως τουλάχιστον εγώ
είμαι σωστά πληροφορημένος για την επίκαιρη νομοθεσία.

Διακόσια μέτρα λιγότερο τρέξιμο σήμερα, λέω, δεν πειράζει. Ας ξεχάσω την «προσαγωγή»,
θα έχω να διηγούμαι…

Λίγες ώρες μετά, κρατώντας το απόσπασμα της εφημερίδας της κυβέρνησης, ψάχνω στο
αστυνομικό τμήμα για να ενημερώσω τον αστυνομικό που με φιλοδώρησε με την κλήση,για
το τι ισχύει. Βρίσκω μόνο την παρέα του. Ας κάνω μια συζήτηση:

-Εσείς δεν έχετε ακούσει για την εξαίρεση χρήσης μάσκας;
-Εγώ, ναι…,το έχω ακούσει.
-Τότε;; Εμένα πρωθυπουργός, πολιτική προστασία και γιατρός μου συνιστούν τρέξιμο
χωρίς μάσκα.
-Δεν ξέρουμε σίγουρα ότι πηγαίνατε για τρέξιμο.
-Το αλλάζουμε το τροπάριο, τώρα; Αμφισβητήθηκε ποτέ ότι είχα σκοπό τη γυμναστική; Δεν
ήταν φανερό, δεν σας έδειξα το μήνυμα;
-Φορούσατε φόρμα, βέβαια, αλλα δεν μπορούμε να ξέρουμε…
-Το αμφισβητείτε; Τώρα;
-Κάντε την ένστασή σας!

Η αυτήκοη πληροφόρησή μου ως πολίτη για τις διευκρινιστικές δηλώσεις πρωθυπουργού
και υπουργού Πολιτικής Προστασίας, του ΕΟΔΥ και της γενικής γραμματείας αθλητισμού,
χαρακτηρίστηκε «παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ»

Εγώ, λοιπόν, πρέπει να εφαρμόσω αυτά που άκουσα από τους αρμόδιους, αφού βεβαιωθώ
ότι τα δέχεται η τοπική αστυνομία. Αν ο υπεύθυνος ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει τις
διευκρινήσεις των υπουργών πρέπει να του τις δώσεις σε δημοσιεύματα. Όμως…

-Εμείς βασιζόμαστε σε έγγραφα και στο ΦΕΚ δεν αναφέρεται αυτό που ισχυρίζεστε.

Αυτό ακριβώς είναι το ανθρώπινο πρόσωπο της τοπικής υπηρεσίας: Ισχύει, αλλά δεν το έχω
γραμμένο…

Επιχειρήματα του τύπου ‘φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο οποιοσδήποτε στέλνοντας μήνυμα
με κωδικό 6, άρχιζε να τριγυρίζει στην πόλη χωρίς μάσκα’, δεν με αφορούν γιατί δεν ειμαι
αρνητής ούτε της ύπαρξης του ιού, ούτε της αποτελεσματικότητας χρήσης της μάσκας.

Πού να φανταστώ οτι μου είχε κόψει κλήση ο αστυνομικός υποδιευθυντής; Αυτός που δίνει
μαθήματα στους υφιστάμενούς του, πώς να δεχτεί υποδείξεις από αυτούς;

Κάποιοι που δρουν μ΄αυτόν τον τρόπο είναι υπεύθυνοι για την εν γένει εικόνα της
αστυνόμευσης στα μάτια μας. Κρίμα…

Το αποτέλεσμα; Εντάξει, εκτός από τους ανενημέρωτους αστυνομικούς, υπάρχουν και
άνθρωποι με λογική και γνώση στους κόλπους της αστυνομίας . Ευτυχώς.

 

τρέξιμο
100 Shares
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Τροχαίο για 26χρονο Ρεθυμνιώτη: Συγκρούστηκε με οχήματα και στύλο της ΔΕΗ έξω από το στρατόπεδο

Δημοσιεύτηκε

στις

τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω ακριβώς από το στρατόπεδο Ρεθύμνου.

Ο οδηγός, ένας 26χρονος Ρεθυμνιώτης, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε αρχικά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια, αφού «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, κατέληξε σε στύλο της ΔΕΗ.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 26χρονο οδηγό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τον ίδιο να μην διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Η τροχαία Ρεθύμνου διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες τους ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το politikakritis.gr από το σημείο:

Φωτογραφία αρχείου

 

 

τροχαίο
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Μηχανοκίνητη πορεία για τις Λαϊκές Αγορές πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

52 Shares

Κλειστές είναι σήμερα οι λαϊκές αγορές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως και σε άλλες πόλεις της Κρήτης, έτσι και στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο σύμφωνα με τους παραγωγούς θα προκαλέσει την οριστική διάλυση των λαϊκών αγορών.

Δεκάδες αυτοκίνητα εμπόρων και παραγωγών, φέροντας πάνω τους πανό και μαύρες σημαίες, διέσχισαν σήμερα τους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου, διατρανώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή του στο νέο νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με αυτό, και σε ότι αφορά την πλειοδοσία των θέσεων των λαϊκών αγορών, δεν πριμοδοτείται η παλαιότητα όσων συμμετέχουν εδώ και χρόνια ενώ παράλληλα κλείνει το… μάτι στις μεγάλες εταιρείες.

Ταυτόχρονα,  καταργεί τις Επιτροπές Λαϊκών Αγόρων, γεγονός που ουσιαστικά βγάζει εμπόρους και παραγωγούς εκτός των κέντρων λήψεως αποφάσεων.

Παραγωγοί και έμποροι επισκέφθηκαν αρχικά  τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα με τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ στη συνέχεια επέδωσαν ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή.

52 Shares
συνεχεια αναγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap