Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Κατολισθήσεις σε όλο το επαρχιακό δίκτυο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στιςΣοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις εκτός από το βόρειο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χερσονήσου και σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου σε ολόκληρη την Π.Ε Ρεθυμνου.
Όπως αναφέρει το rethemnosnews.gr, κατολισθήσεις και καθιζήσεις του οδοστρώματος καθιστούν δύσκολη την κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου του νομού. Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη αρκετά σχολεία στον ορεινό Μυλοπόταμο καθώς οι νυχτερινές καταπτώσεις έκλεισαν την κυκλοφορία ενώ αναφέρονται και πλημμυρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με την Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕΡ οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί στον Αμαριώτικο δρόμο και ιδίως στο τμήμα  Τζιβέρα ως ποταμούς  ενώ κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στην Μύρθιο αλλά και στην επαρχιακή οδό Κυριάννα – Μονή Αρκαδίου.
Παράλληλα κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στην επαρχιακή οδό από Χουμέρι έως Λιβάδια ενώ το φαινόμενο καθίζησης του οδοστρώματος στον δρόμο Γαράζο – Αξός επιδεινώθηκε. Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί επίσης στην παλιά Εθνική Οδό από Πέραμα έως Αλόϊδες.
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία σε Αβδελά, Άγιος Μάμας, Κάλυβος, Λιβάδια, Ζωνιανά, Αξό, Απλαδιανά, Αγιά και Γαράζο και Μαργαρίτες.
Το βίντεο από Αμάρι:

Πηγή: rethemnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap