Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο – Έρχονται μειώσεις στα τέλη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείτε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη μείωση τελών καθαριότητας – φωτισμού και φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων έχουν οι δημότες του Ρεθύμνου.

Οι κάτοικοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων – διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών, επαύλεων, επαγγελματικών χώρων στέγασης ελεύθερων επαγγελματιών και λοιπών επαγγελματικών χώρων, επιτηδευματιών με δραστηριότητα αμιγώς παροχής υπηρεσιών βρίσκονται σε εκείνους που μπορούν να επωφεληθούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον Δήμο Ρεθύμνου.

Η δυνατότητα αυτή εξασφαλίστηκε βάση της 485/2018 απόφασής του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου περί «αναπροσαρμογής ή μη των τελών καθαριότητας – φωτισμού και φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2019».

Σε εφαρμογή λοιπόν τη συγκεκριμένης απόφασης η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου, προέβη στη δημιουργία/ διαχωρισμό δύο κατηγοριών ακινήτων, που αφορούν επαγγελματικούς χώρους.

Προκειμένου να γίνει ακριβής αντιστοίχιση των κατηγοριών ακινήτων με τους νέους – μειωμένους – συντελεστές, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες που δραστηριοποιούνται στις προαναφερόμενες επαγγελματικές κατηγορίες, να προσέλθουν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για να καταθέσουν αίτηση υπαγωγής τους στην ανάλογη κατηγορία ακινήτου, προσκομίζοντας (ανάλογα με την επαγγελματική τους ιδιότητα), τα εξής δικαιολογητικά:

– Έντυπο Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (Ε9),

– Έντυπο Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος (Ε2 ή Ε3),

– Εκτύπωση (από το taxis) των ΚΑΔ έδρας/υποκαταστήματος,

– το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας ΕΟΤ ή γνωστοποίηση λειτουργίας τουριστικού καταλύματος και

– ένα λογαριασμό ΔΕΗ του ακινήτου,

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με την Οικονομική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 2831341036.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap