Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Έφυγαν τα περισσότερα ενοικιαζόμενα ΙΧ μετά το άρθρο-παρέμβαση του Daynight

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη σχετική δημοσίευση του άρθρου του Daynight.gr σχετικά με τον στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που έχουν κάνει «κατάληψη» σε γειτονιά στα Περιβόλια Ρεθύμνου (βλ. ΕΔΩ) και από ό,τι φαίνεται τα αντανακλαστικά και το… φιλότιμο λειτούργησαν.

Μετά από 15 και πλέον ημέρες παρουσίας, ο ιδιοκτήτης έσπευσε να μετακινήσει τα περισσότερα εξ αυτών προς άγνωστη τοποθεσία (ελπίζουμε όχι εκ νέου σε κατοικημένη περιοχή), με τους περίοικους να παίρνουν επιτέλους μια… ανάσα.

Η δημοσιοποίηση του θέματος εκ μέρους του Daynight, προκάλεσε πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο, με αρκετούς πολίτες του Ρεθύμνου να ενίστανται για παρόμοιες καταστάσεις που βιώνουν στις δικές τους γειτονιές. 

Φωτογραφία πριν τη δημοσιοποίηση του θέματος (14 Νοεμβρίου)

Φωτογραφία μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος (14 Νοεμβρίου)

 

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να μην ισχύσει η λογική «Not In My Backyard», όπου η ύπαρξη προβλήματος δεν μας απασχολεί, αρκεί εκείνο να μεταφερθεί οπουδήποτε αλλού εκτός από την αυλή του σπιτιού μας και εφόσον το ζήτημα αυτό δεν ήταν μεμονωμένο, να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για τους επιχειρηματίες του κλάδου, η οποία δεν θα λειτουργεί εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ