Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Η κυρία Αντιγόνη ζει στην Κρύα Βρύση Ρεθύμνου όπου πολλές από τις ώρες της τις περνάει στο παλιό παραδοσιακό καφενείο τους πατέρα της, εκεί όπου το Daynight.gr την συνάντησε παρέα με την γειτόνισσα της.

Βίντεο: Γιάννης Φραγκιαδάκης για το Daynight.gr

Η ίδια μας υποδέχτηκε με χαρά και μας επέτρεψε να φωτογραφίσουμε το εσωτερικό του καφενείου που μπορεί να μην λειτουργεί πλέον ωστόσο δεν έχει χάσει τίποτα από τον παλιά γοητεία του!

Η κυρία Αντιγόνη ζει μόνη καθώς δεν παντρεύτηκε μετά από δική της επιλογή , «αν και οι γαμπροί έκαναν παρέλαση κάθε εβδομάδα…» ,όπως μας ανέφερε .

Εξαιτίας της ιδιότητας του, ο πατέρας της γνώριζε πάρα πολύ κόσμο και «δεν άφηνε κανένα να περάσει και να μην τονε κεράσει έστω ένα ποτήρι νερό»…

Δείτε το βίντεο στο πάνω μέρος της σελίδας ⤴️

*Στην βίντεο-στήλη του Daynight.gr με τίτλο «Πρόσωπα της Κρήτης» παρουσιάζονται ιστορίες από την «καρδιά» και τους πυλώνες του νησιού μας, δηλαδή τους ίδιους τους ανθρώπους της.

Μια ψηφιακή βιβλιοθήκη με προσωποκεντρική μορφή, στην οποία Κρητικοί και Κρητικές της υπαίθρου και των πόλεων της Μεγαλονήσου, ανοίγουν την καρδιά τους στον αεικίνητο συνεργάτη μας, Γιάννη Φραγκιαδάκη.

Είμαστε σίγουροι πως θα την απολαύσετε 🙂

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos

ΔΗΜΟΦΙΛΗ