Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

55 χρόνια καφετζής στο Σπήλι, έχουνε δει πολλά τα μάτια του κι έχουν ακούσει άλλα τόσα τα αυτιά του!

Βίντεο: Γιάννης Φραγκιαδάκης για το Daynight.gr

Πρόκειται για τον 89χρονο Γιώργο Αυγενάκη ή Ράφτη που συναντήσαμε στο καφενείο όπου έκανε τον καφετζή 55 χρόνια και σήμερα συνεχίζει ο γιος του.

«Από δω έχει περάσει η μισή Ελλάδα. Η Λιάνη έρχεται ακόμα και μας βλέπει… Στη Δήμητρα άρεσε να πίνει ρακί…Στο καφενείο έχουν γίνει αμέτρητα γλέντια… Σκορδαλός, Μαρκογιάννης και πόσοι άλλοι δεν έχουν παίξει… Ε , καμιά φορά βάζουν φασαρία και διώχνουν τους πελάτες. Αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει», μας είπε ο μπάρμπα Γιώργος που αναρρώνει μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αθήνα.

Όσο για το όνομα «Ράφτης» του καφενείου: «Εκτός από καφετζής , έκανα 65 χρόνια και τον ράφτη! Έχω και τη μηχανή ακόμα εδώ για να εξυπηρετήσω κανένα τουρίστα. Σαν αυτόν που βλέπετε στη φωτογραφία που του σκίστηκε το παντελόνι στα ευαίσθητα.. σημεία», μας είπε.

Δείτε το βίντεο στην αρχή της σελίδας ⤴️

*Στην βίντεο-στήλη του Daynight.gr με τίτλο «Πρόσωπα της Κρήτης» παρουσιάζονται ιστορίες από την «καρδιά» και τους πυλώνες του νησιού μας, δηλαδή τους ίδιους τους ανθρώπους της. Μια ψηφιακή βιβλιοθήκη με προσωποκεντρική μορφή, στην οποία Κρητικοί και Κρητικές της υπαίθρου και των πόλεων της Μεγαλονήσου, ανοίγουν την καρδιά τους στον αεικίνητο συνεργάτη μας, Γιάννη Φραγκιαδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ