Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Δείτε μαγικές εικόνες από το χθεσινό ουράνιο τόξο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ωραιότερο ουράνιο τόξο που εμφανίστηκε στο Ρέθυμνο εδώ και αρκετά χρόνια, τολμώ να πω, είναι αυτό που εμφανίστηκε χθες. Στις παρυφές Φλεβάρη και Μάρτη, στην ένωση του χειμώνα και της άνοιξης.

Ένα ολόκληρο ημικύκλιο εμφανίστηκε το απόγευμα ανατολικά του Ρεθύμνου με την μια άκρη του να ξεπροβάλει από τη θάλασσα και την άλλη άκρη να χάνεται πίσω από τα βουνά.

 

 

Την φανταστική αυτή εικόνα αντίκρισα καθώς ανηφόριζα προς το υπέροχο χωριό του Μαρουλά και οφείλω να ομολογήσω ότι οποιοσδήποτε δισταγμός υπήρχε για τη διαδρομή λόγω της ψιλής βροχής που μόλις είχε ξεκινήσει να ρίχνει, αποζημιώθηκε μπροστά στην καταπληκτική αυτή θέα!

 

 

Το πιο συναρπαστικό με τα ουράνια τόξα, πέρα από ότι αποτελεί το σύμβολο της ελπίδας, είναι ότι ο κάθε άνθρωπος βλέπει το δικό του, μοναδικό φαινόμενο. Αυτό συμβαίνει διότι η τοποθεσία που βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος που θα το αντικρίσει, είναι μοναδική και δεν μπορεί να καταλαμβάνει την ίδια θέση στον χώρο την ίδια χρονική στιγμή. Αυτό κάνει το αποτέλεσμα της εικόνας που αντικρίζουμε διαφορετικό και μοναδικό, άρα εξαρτάται από τη θέση που βρίσκεται ο καθένας και προς τα που κοιτάει το πως θα είναι το δικό του ουράνιο τόξο.

 

Κάπου εδώ καταλήγουμε στο ότι ο ουρανός είναι γεμάτος με πιθανά ουράνια τόξα που ο καθένας τα βιώνει διαφορετικά, αρκεί να κοιτάξει προς τη σωστή κατεύθυνση. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν που θα αντικρίσουμε τη μοναδική εικόνα του ουράνιου τόξου, θα μείνουμε σε αυτή την ευχάριστη ελπιδοφόρα σκέψη που μας γεμίζει ζεστασιά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap