Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Οι Τσουρλάκηδες και οι Μπιρλιράκηδες εκποίησαν έπιπλα και έδωσαν τα χρήματα σε καλό σκοπό στο Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αλληλεγγύη στο Ρέθυμνο υποστηρίζεται με ανιδιοτέλεια, εκπορεύεται με διακριτικότητα, εκφράζεται μέσα από ποικιλία ιδεών και αποτυπώνεται σε πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

Σε αυτό το πνεύμα εντάχθηκε η πρόσφατη πρωτοβουλία των οικογενειών Τσουρλάκη και Μπιρλιράκη, ιδιοκτητών των ξενοδοχειακών μονάδων του Ρεθύμνου THEARTEMIS PALACE, IDEON HOTEL & ATRIUM AMBIANCE HOTEL, να εκποιήσουν έπιπλα και φωτιστικά των επιχειρήσεων τους που δεν χρησιμοποιούν πλέον και να διαθέσουν τα έσοδα στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Ρεθύμνης.

Πράγματι , μετά την ολοκλήρωση του bazaar, προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό με τη μορφή δωροεπιταγών για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης (από Σούπερ Μάρκετ), οι οποίες θα διατεθούν σε γυναίκες που δέχονται τις υπηρεσίες Κέντρου Συμβουλευτικής.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία με αρμόδια την Αντιδήμαρχο Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δ.Ρ., ευχαριστούν θερμά τις Οικογένειες Τσουρλάκη και Μπιρλιράκη για τη γενναιόδωρη δωρεά τους η οποία συνιστά επιβεβαίωση της κοινωνικής τους ευαισθησίας, του αλτρουϊσμού και του ανθρωπιστικού προσανατολισμού της επιτυχημένης επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Οι πρωτοβουλίες που λαμβάνουν συχνά οι ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων με επίκεντρο την ανακούφιση πασχόντων συμπολιτών, είναι αξιομίμητες και συνιστούν παράδειγμα ευπρέπειας και αγάπης για το Ρέθυμνο και τους ανθρώπους του.

πηγή:cretedoc.org

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ