Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ήρθαν για τουρισμό στο Ρέθυμνο κι έκαναν… την τύχη τους!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις


Υποσχέθηκαν να…επιστρέψουν με δώρα

Στο Ρέθυμνο ήρθε για τουρισμό ένα ζεύγος μεσήλικων Γάλλων και βρήκε την τύχη του.

Το ζεύγος μπήκε το πρωί της Παρασκευής σε μίνι μάρκετ στην Πλατεία Μητροπόλεως και ζήτησαν υγρό για ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά και 5 σκράτς των 2 ευρώ. Διάλεξαν αυτά με την  «εφτάψυχη γάτα».Το ζεγάρι των Γάλλων,κάθισε στο  παγκάκι απέναντι από το μίνι μάρκετ για να ξύσουν τα χαρτάκια. Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν πως το ένα σκράτς ήταν το τυχερό τους αφού τους χάριζε 50.000 ευρώ εις διπλούν.

Σοκαρισμένοι με την τύχη τους έτρεξαν στο μίνι μάρκετ δείχνοντας το τυχερό χαρτάκι, ζητώντας επιβεβαίωση. Όταν ο κ.Πελοπίδας Χατζηδάκης,γιος της ιδιοκτήτριας, έλεγξε το σκράτς και τους επιβεβαίωσε ότι κερδίζουν 100.000 ευρώ έχασαν κυριολεκτικά τα λόγια τους κι έδειχναν σοκαρισμένοι. Όταν συνήλθαν ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ λέγοντας τους πως όταν πάρουν τα τυχερά χρήματα θα επιστρέψουν να τους κάνουν κάποιο δώρο,όπως είπε στα Ρεθεμνιώτικα Νέα η κ.Μαρία Χατζηδάκη.

Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ ανέφερε επίσης ότι εβδομαδιαία αγοράζουν για την επιχείρηση τους ελάχιστα σκράτς  μήπως κάποιος πελάτης τους ζητήσει. «Έτυχε να αγοράσουν το τυχερό οι Γάλλοι. Ας είναι καλά κι ας προτιμούσαμε να το κερδίσει κάποιος Ρεθεμνιώτης».

Να σημειωθεί  ότι από την ώρα που έγινε γνωστό το γεγονός, πολλοί Ρεθεμνιώτες έσπευδαν να αγοράσουν σκρατς από το συγκεκριμένο μίνι μάρκετ.


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ