Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σημαντική Ημερίδα στο Ρέθυμνο: Η Κρίση, οι αδικίες μεταξύ των γενεών και η διαρροή νέων Ελλήνων στο εξωτερικό

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Αγγίζοντας σιγά σιγά τη συμπλήρωση μίας δεκαετίας που η Ελλάδα βρίσκεται στη δύσκολη θέση της οικονομικής, αλλά και κοινωνικής κρίσης, ακόμα στη χώρα μας δεν έχουμε καταφέρει να αποκωδικοποιήσουμε και κατανοήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά της. Ειδικά τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τις αδικίες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των γενεών. Για αυτό το θέμα, λοιπόν, διοργανώνεται στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στις 18:30, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου (Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς) μία ημερίδα από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σκιές και την Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις με τίτλο «Κρίση, Διαγενεακή Δικαιοσύνη και Brain Drain».

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν και θα τοποθετηθούν οικονομολόγοι που έχουν περάσει από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο είτε ως φοιτητές, είτε ως διδακτικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν ο Δρ. Γεώργιος Ανδρέου, επίκουρος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Δρ. Μιχάλης Τσαγκαράκης, ειδικός σε θέματα κλινικής ψυχολογίας, ο Πασχάλης Αγανίδης, οικονομολόγος, και ο Δρ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ερευνητής στο ΚΕΠΕ και επικεφαλής της Σύνθεσις.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση διαλόγου από τους δύο φορείς που είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες και φιλοδοξεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη μιας νηφάλιας και ουσιαστικής δημόσιας συζήτησης τόσο για την τρέχουσα κοινωνικοοικονομική κατάσταση της χώρας, όσο και για τις προοπτικές που διαμορφώνονται ή δύναται να προκύψουν, δίνοντας έμφαση στα κρίσιμα ερωτήματα που αναδύονται μέσα από τις νεότερες γενιές, οι οποίες και καλούνται να επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος της όποιας (μακροχρόνιας) προσπάθειας ανάκαμψης της χώρας.

Το Daynight.com.gr με μεγάλη χαρά συμμετέχει ως Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης και σας περιμένει όλους εκεί για να προβληματιστείτε και κυρίως για να προβληματίσετε με τις ερωτήσεις σας τους διακεκριμένους επιστήμονες του πάνελ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap