Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Μαρινάκης για Παντελιδάκη: Φιάσκο η υπόθεση με την επένδυση εκατομμυρίων στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κόκκινο έχει χτυπήσει η αντιπαράθεση, κατόπιν εορτής, για το κληροδότημα Παντελιδάκη που ποτέ δεν έφτασε στο δήμο και το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου. Δεν έχει ακόμα σταθεί εφικτό να εκτιμηθεί με ασφάλεια το ύψος της περιουσίας του εκλιπόντος, ενώ δημοτική αρχή και μείζονα αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους, βάσει πληροφοριών που έρχονται με το σταγονόμετρο από τα Τρίκαλα, όπου ζούσε ο Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή, Ιωάννης Παντελιδάκης μέχρι τα 95 χρόνια του.

Μπαρούτι μυρίζει ο δήμος Ρεθύμνου με αφορμή το τι… έμελλε γενέσθαι η περιουσία του Ιωάννη Παντελιδάκη που ακόμα δεν έχει αποτιμηθεί και με το μόνο στο οποίο συμφωνούν δημοτική αρχή και μείζονα αντιπολίτευση να παραμένει το ότι είχε γίνει μια συνάντηση από κοινού, το φθινόπωρο του 2010.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, χαρακτηρίζει την υπόθεση ως φιάσκο με τον εκλιπόντα να είχε υποσχεθεί χρήματα και στο δήμο Τρικκαίων, όπου ζούσε, χωρίς να τα έχει καταβάλει, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Θέμης Χαμογεωργάκης, ανέφερε την πρόθεση του Ιωάννη Παντελιδάκη να επενδύσει, αλλά μοναχά στο κέντρο της πόλης και όχι στις ανατολικές ή δυτικές συνοικίες.

Άγνωστο παραμένει το ακριβές ποσό της περιουσίας Παντελιδάκη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε αποκληρώσει τα παιδιά του, τα οποία τώρα αξιώνουν μερίδιο της περιουσίας του.

Το θέμα δεν έφτασε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου, όπως και ποτέ δεν είχε διασφαλιστεί και η φερεγγυότητα των λεγόμενων του εκλιπόντα, αφού δεν προχώρησαν οι συζητήσεις για το προτιθέμενο κληροδότημα.

Πηγή:cretedoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap