Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Επίσκεψη της Μαρίας Λιονή σε οικισμούς του Δυτικού Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τους προέδρους και μέλη των τοπικών συμβουλίων, αλλά και εκπροσώπους και φορείς συναντήθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Λιονή στα Μυριοκέφαλα, την Αρχοντική, την Αργυρούπολη και την Επισκοπή.

 

Η κα Λιονή, συνοδευόμενη από την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, κα Ελένη Ρανουτσάκη, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους των οικισμών για αναπτυξιακά έργα της περιοχής, στην οποία η Περιφέρεια Κρήτης εκτέλεσε το οδικό έργο συντήρησης του δικτύου από την Επισκοπή ως τα Μυριοκέφαλα.

Η αντιπεριφερειάρχης άκουσε τα αιτήματα των τοπικών αρχών, με κυρίαρχο το αίτημα της κατασκευής μίας υπόγειας διάβασης για πεζούς, αλλά και διέλευσης για οχήματα στο ύψος της Επισκοπής στον ΒΟΑΚ, έργο που είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Υποδομών και για το οποίο δεσμεύτηκε να επαναφέρει το αίτημα στην κεντρική εξουσία.

Επισκέφθηκε και το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας της Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο λειτουργεί στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου. Στο Κέντρο που λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, έχει ως σκοπό την διασύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό και την ανάδειξη της Κρητικής Γαστρονομίας μέσα από εκπαιδευτικά και βιωματικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες και προσφέρει πολύ σημαντικό έργο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ