Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Όλο το Ρέθυμνο «μια γροθιά» για τη Βόρεια Εύβοια!

Δημοσιεύτηκε

στις

πυρκαγιές


Μια αξιέπαινη και συνάμα αυτονόητη πρωτοβουλία αναλαμβάνει η Δημοτική Kοινότητα Δήμου Ρεθύμνης, η οποία όπως πάμπολλες φορές στο παρελθόν έχει αποδείξει, γνωρίζει πώς να στέκεται στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης όταν το επιτάσσουν οι συνθήκες.

Έτσι και τώρα, που οι πυρκαγιές σαρώνουν τη βόρεια Εύβοια και δοκιμάζουν τις αντοχές χιλιάδων συμπολιτών μας, οι Ρεθυμνιώτισσες και οι Ρεθυμνιώτες καλούνται για μία ακόμη φορά να πράξουν τα δέοντα, στέλνοντας βασικά είδη διατροφής και ανακούφισης του πόνου στους Βορειοευβοιώτες.

Η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας

Αγαπητοί συμπολίτες

Τούτες τις αυγουστιάτικες μέρες που λειτουργούν ως αντίδοτο στην ταλαιπωρία της ανασφάλειας και του εγκλεισμού που προσφάτως βιώσαμε, κάποιοι συνάνθρωποι μας συνεχίζουν να δοκιμάζονται, αυτή τη φορά, στην άνιση μάχη με τις φλόγες.

Σας καλούμε να ενισχύσετε την πρωτοβουλία μας να συγκεντρώσουμε, υπό την ασφυκτική πίεση χρόνου λόγω των επιτακτικών αναγκών που υπάρχουν, βασικά είδη διατροφής και ανακούφισης του πόνου που πλήττει τους συνανθρώπους μας στη φλεγόμενη Β. Εύβοια.

Είναι η ελάχιστη δυνατή κατάθεση της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης μας.

Όποιοι-ες επιθυμείτε κι έχετε τη δυνατότητα παρακαλούμε συνδράμετε την προσπάθεια με τα παρακάτω είδη :

• Νερό
• Ξηρά τροφή (μπισκότα, μπάρες, κράκερς)
• Αλοιφές εγκαυμάτων
• Pulvo
• Αποστειρωμένοι και Ελαστικοί Σύνδεσμοι
• Τροφές για ζώα (σκύλους, γάτες, πτηνά)

Η συγκέντρωση των προτεινόμενων ειδών θα διενεργείται στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης ( Κτίριο Δελφίνι, στην είσοδο της Μαρίνας) μέχρι τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 6 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στο τηλ: 6972597704.

πυρκαγιές
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap