Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Δύο νεκροί από επιπλοκές του ιού της γρίπης και δύο σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε

στιςΣύμφωνα με τα στοιχεία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου τα δύο άτομα που κατέληξαν από επιπλοκές της γρίπης, ήταν ένας 86χρονος Ιταλός που μεταφέρθηκε από κρουαζιερόπλοιο , όπου παρέμενε άρρωστος για πολλές ημέρες, αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και από εκεί διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ρέθυμνο καθώς και μια 78χρονη από το Ηράκλειο.
Δύο ακόμη άτομα  νοσηλεύονται τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου , ένας 60χρονος από το Ρέθυμνο και ένας ακόμη 75χρονος οι οποίοι παρουσίασαν πολυοργανική ανεπάρκεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Χαράλαμπος Μαρκάκης όλοι οι ασθενείς δεν είχαν κάνει το εμβόλιο της γρίπης. Ο κ. Μαρκάκης ανέφερε: «Μας προκαλεί εντύπωση η συχνότητα των περιστατικών , ωστόσο όλοι όσοι εισήχθησαν τις τελευταίες ημέρες με το στέλεχος Η3Ν2 δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες είναι απαραίτητο να εμβολιάζονται».
Πηγή:goodnet

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap