Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Τα μικρά Κρητικόπουλα λένε όχι στη βία με το δικό τους τρόπο! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Pexels
225 Shares

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου», με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Κατά της Κακοποίησης Γυναικών και Κοριτσιών, συνδιοργάνωσε με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Αθλητικό Σωματείο Πήγασος και τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης αγώνα δρόμου παιδιών (ηλικίας 6 έως 12 ετών) κατά της βίας με σύνθημα: «ΤΕΛΟΣ στη ΒΙΑ».

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλείου και αφορούσε δύο διαφορετικές διαδρομές, για παιδιά των τάξεων της Α’, Β’ & Γ’ και Δ’,Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού αντίστοιχα.

Τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, περπάτησαν τη διαδρομή με απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Στην συνέχεια τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου, με εκκίνηση και τερματισμό την Ενετική Λότζια.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν μετάλλια ενώ υπήρξε και βράβευση για τους νικητές του αγώνα δρόμου των μεγαλύτερων τάξεων. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρο πακέτο συμμετοχής(σακίδιο, μπλουζάκι κτλ.).


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ