Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Αγγελία για αμάξι: Με μαντινάδες το πουλάει και ξεμπροστιάζει την αχάριστη!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ερωτικός καημός μπορεί να φέρει έμπνευση. Αυτό είναι πράγμα σίγουρο. Γιατί όταν πονάει κανείς στην καρδιά, η φαντασία του γεννάει ιδέες για να του περάσει. Κάτι που πρέπει να ξέρει καλά αυτός ο απατημένο σύζυγος, ο οποίος βρήκε και τον πλέον ευφάνταστο τρόπο για να πουλήσει το αμάξι του: με μαντινάδες αφιερωμένες στην άπιστη πρώην γυναίκα του!

Διαβάστε την επίμαχη αγγελία με τις μαντινάδες

«Πωλείται Mercedes AVANTGARDE FULL EXTRA σε άριστη κατάσταση λόγω διάλυσης νοικοκυριού. Μερσέντα ήθελα εγώ για την κυρά να έχω, όμορφα για να κάθεται καθώς εγώ δουλεύω. Μα τσάρκες έκανε αυτή μονάχη στην Αθήνα και κουβαλούσε σπίτι μας και τα περνούσε φίνα! Το GPS δεν ήξερε φωτιές πως θα της βάλει και να που την ξεμπρόστιασε και έφερε τσι ζάλη!

Δώρο της κάνω το μπρελόκ αυτή να με θυμάται και για να δει πως μοναχή απόψε θα κοιμάται! Πολλές στις μέρες μας θαρρούν πως τα χουνε με βλάκες μα αυτό δεν είναι σίγουρο χαθήκαν κι οι μ…κες !!!

Το αμάξι θα είναι έτοιμο μετά την ΠΡΩΤΗ ΜΑΗ, να το χαρώ λίγο και γω πρωτού να πω το ΒΥΕ !!! ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap