Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Το επάγγελμα του Κρητικού καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια άνθιση.

Διαχρονικά, ένα από τα βασικά “έθιμα” που συνδυάζεται με τις ζωντανές εμφανίσεις Κρητικών συγκροτημάτων, είναι η αυθόρμητη δωρεά χρημάτων από τους θαμώνες κατά τη διάρκεια ενός γλεντιού.

Στην προκειμένη περίπτωση στην οποία αναφέρεται σε σχετική του ανάρτηση ο γνωστός Κρητικός μαντιναδολόγος Γιάννης Θεοδωράκης, ο καλλιτέχνης, Μιλτιάδης Βαρουχάκης που γίνεται ο αποδέκτης ενός τέτοιου – μεγάλου – χρηματικού ποσού, την ώρα που βρισκόταν στο πάλκο, δεν δίστασε να επιστρέψει το χρηματικό ποσό, στους θαμώνες που πάνω στο… κέφι του το είχαν “δωρίσει”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γιάννη Θεοδωράκη και σχετικό το βίντεο:

«Η επιστροφή των χρημάτων από καλλιτέχνη σε διασκεδαστή…. Για μένα είναι αδιανόητη αυτή η κίνηση για την εποχή του σήμερα … Άξιος σεβασμού…

Δεν έχω δει άλλον καλλιτέχνη στα χρόνια που ήμουν στην νύχτα της κρητης που να του βάζουν μπαξίσι τόσα πολλά χρήματα και να τα επιστρέφει πίσω και μάλιστα με τόσο πειστικό τρόπο , βρίζοντας στην ουσία εκείνον που απλώνει στον απλωτό της στεκας του μικροφώνου τα πενηντάρικα..

Δεν είναι όλα χρήματα σήμερα , εκείνος που θα έρθει στο πάλκο να χαρίσει και έχει βγει στο κέφι κ πετάει τα χρήματα του, αύριο ίσως να μην έχει λεφτά να πάρει γάλα στα παιδιά του ..

Δεν είναι όλα εφέ να σας γεμίζουν τον απλωτό με πενηνταευρα και να σας τραβάνε βίντεο για διαφημιστικούς λόγους, δείτε το και λίγο διαφορετικά ..

Καλλιτέχνης δεν είναι εκείνος που γράφει ωραία τραγούδια που έχει πολύ κόσμο που κάνει επιτυχίες καλλιτέχνης είναι εκείνος που ξυπνάει και κοιμάται με σεβασμό προς τον κόσμο που τον ακολουθεί κάθε φορά όπου παίζει .. καλλιτέχνης είναι εκείνος που δεν υπηρετεί το χρήμα και μόνο αυτό ,αλλά κρατάει ψηλά την φιλία του και δεν τα βλέπει όλα ένα μπαξίσι…

Εγώ πάντως καλλιτέχνη να επιστρέφει τόσα χρήματα πίσω γιατί ήταν πολλά δεν έχω δει κανέναν πέραν του Μιλτιαδη Βαρουχακη !!!

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και εκεί που έχει γίνει επεξεργασία ακούγεται ο καλλιτέχνης να βρίζει και να επιστρέφει πίσω τα χρήματα με όλο τον σεβασμό που έχω πρς το πρόσωπο του αφαίρεσα τον ήχο να μην τον εκθέσω και το ανεβάζω για να δείξω το γεγονός της επιστροφής των χρημάτων.

Μιλτιαδη πριν σε γνωρίσω προσωπικά όλοι μου έλεγαν ότι έχεις πίσω σου μια πολύ όμορφη οικογένεια μου μίλησαν για τον πατερα την μάνα σου τα αδέρφια σου και κανένας δεν είχε να πει τίποτα λιγότερο από το υπέροχοι άνθρωποι και σωστός καλλιτέχνης , ζήτω συγνώμη που δημοσιεύω αυτό το βίντεο αλλά το παράδειγμα σου είναι άξιο επαίνου και σεβασμού!!

Μπράβο Φίλε.. »

 

Πηγή: kriti360

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ