Βρειτε μας στα Social Media
 

ΛΑΣΙΘΙ

Ζευγάρι ηλικιωμένων «έφυγε» από κορονοϊό με τρεις ημέρες διαφορά

Δημοσιεύτηκε

στις

ηλικιωμένο ζευγάρι
Διαφήμιση
Διαφήμιση
34 Shares

Τίτλοι τέλους μπήκαν την Τρίτη σε ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καλαμαύκας Λασιθίου.

Συγκεκριμένα, έγινε η ταφή μιας 94χρονης γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή του από κορoνοϊό, τρεις μόλις μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της ετών 97, επίσης από κορoνοϊό.

Οι δύο ηλικιωμένοι δυστυχώς ήταν από τους ελάχιστους της κοινότητας που σε τέτοια ηλικία δεν είχαν κάνει το εμβόλιο, ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κρασσάς, και παραμένει άγνωστο το πως ήρθαν σε επαφή με τον ιό.

O κ. Κρασσάς ανέφερε πως σήμερα πρόκειται να γίνει απολύμανση στο σπίτι τους και στη γύρω περιοχή, ενώ μετά τη σχετική ιχνηλάτηση που έχει γίνει στην ευρύτερη οικογένεια και σε κοντινά πρόσωπα των ηλικιωμένων δεν έχει βρεθεί άλλο κρούσμα, ενώ δεν υπάρχει άλλο γνωστό κρούσμα στο χωριό.

Ο πρόεδρος της κοινότητας έστειλε ένα δυνατό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού ειδικά σε άτομα τέτοιων ηλικιών, στους οποίους ο κορoνοϊός προκαλεί πολύ μεγαλύτερες επιπλοκές απ’ ότι σε νεότερα άτομα, αναφέροντας και ο ίδιος πως αν οι δύο κάτοικοι είχαν εμβολιαστεί είναι πολύ πιθανό να ζούσαν ακόμα, κάτι που βέβαια αποδεικνύεται καθημερινά από τα στατιστικά νόσησης και θανάτων στην Ελλάδα.

ηλικιωμένο ζευγάρι
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap