Βρειτε μας στα Social Media
 

ΛΑΣΙΘΙ

Γιος 52χρονου από την Κρήτη: «Πιστεύω ότι ο πατέρας μου πέθανε από το εμβόλιο της Pfizer» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

εμβόλιο pfizer
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Υπό διερεύνηση είναι ο αιφνίδιος θάνατος ενός 52χρονου άνδρα μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν στην Ιεράπετρα.

Ο γιος του, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, υποστηρίζει πως το τραγικό συμβάν συνδέεται άμεσα με τον εμβολιασμό του με Pfizer μία ημέρα πριν.

«Όλοι πιστεύουμε ότι είναι θέμα του εμβολίου. Δηλαδή δεν γίνεται έτσι στα καλά καθούμενα… Χθες το απόγευμα μετά το εμβόλιο μιλήσαμε, ήταν μια χαρά, φυσιολογικότατος όπως είναι πάντα».

Το πρωί της Πέμπτης ο άτυχος άνδρας παρουσιάστηκε στην εργασία του, χωρίς να έχει καμία ενόχληση. Εντελώς αναπάντεχα χάνει τις αισθήσεις και σωριάζεται στο πάτωμα.

«Δεν μου είπαν την αλήθεια»

«Αμέσως ειδοποιήθηκε ο γιατρός τους ξενοδοχείου, προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, δεν τα κατάφερε. Με ειδοποίησαν, μου λένε ‘Έλα στο νοσοκομείο γιατί ο πατέρας σου δεν είναι καλά’. Δεν μου είπαν την αλήθεια, ενώ μεταφέρθηκε αμέσως με έμφραγμα, δηλαδή μόλις έπεσε στο ξενοδοχείο δεν έδωσε άλλο σημάδι ζωής, ήταν μια και έξω».

Όπως υποστηρίζει η οικογένειά του στο LIVE NEWS, ο 52χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο πρόβλημα που να δικαιολογεί την τραγική αυτή κατάληξη.

«Εγώ όσα χρόνια ήμασταν, τον έχω 27 χρόνια γαμπρό, δεν τον άκουσα ποτέ να πει ότι πονάει η καρδιά του».

«Μπορεί να ήταν και παρενέργειες του εμβολίου όλα αυτά, γιατί ήταν φυσιολογικός, δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από ένα χαπάκι που έπαιρνε για την πίεση, αλλά πίεση έχουμε σχεδόν όλοι».

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο αποσυνδέει τον θάνατο από τον εμβολιασμό καθώς οι εξετάσεις του 52χρονου έδειξαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Δεν σχετίζεται ο θάνατος με τον εμβολιασμό. Ο θάνατος του προήλθε καθαρά από παθολογικά αίτια. Κατά τον ιατροδικαστή (κατέληξε) από υπερτασική καρδιοπάθεια. Ο συγκεκριμένος είχε προβλήματα υγείας», λέει ο Εμμανουήλ Καλλιονάκης, διοικητής Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στο μικροσκόπιο των υγειονομικών αρχών βρίσκεται η περίπτωση ενός ακόμη άνδρα από την Ξάνθη που υπέστη κολπική μαρμαρυγή, μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer ενώ υπό διερεύνηση παραμένει και το περιστατικό θρόμβωσης της 48χρονης από τη Θήβα που εμβολιάστηκε με σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Πηγή: newsigue

εμβόλιο pfizer
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap